PLJAČKA juvelirnice u Holandiji: Luksuzni SATOVI NAĐENI u Beogradu i BIJELJINI

Datum:

Share post:

U okviru istrage koju holandski organi sprovode u vezi sa krađom skupocenih ručnih satova u Mastrihtu, vrednih više od milion evra, 8. oktobra izvršen je pretres stanova na nekoliko lokacija u Srbiji i u inostranstvu, saopštilo je Republičko javno tužilaštvo.

– Zahvaljujući odličnoj saradnji javnog tužilaštva Srbije i lokalne policije sa holandskim organima za sprovođenje zakona, uspešno je sprovedena koordinisana akcija u okviru koje je izvršen pretres na nekoliko lokacija u Beogradu, zatim u Gelenu (Kraljevina Holandija) i Bijeljini (Bosna i Hercegovina).

Na lokacijama u Holandiji je, između ostalog, zaplenjeno vatreno oružje, kanabis, nakit, ručni satovi i novac, dok je u BiH i našoj državi zaplenjeno više ručnih satova i uređaja za automatsku obradu podataka – kažu u RJT. Takođe, u Gelenu su privedene dve osobe koje se dovode u vezu sa nestalim časovnicima.

Provalna krađa se desila u noći između 24. i 25. decembra 2018. godine, kada su dva izvršioca iz juvelirinice u Mastrihtu oduzela oko 150 luksuznih i retkih ručnih satova, posle čega su na biciklima pobegli sa lica mesta.

Po navodima vlasnika, koji je na internet postavio video-snimke provale i same krađe, vrednost oduzete robe iznosi preko milion evra.

TESTNA REKLAMA

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: novosti.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Lazarević i Radić

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Lazarević i Radić

Direktor Agrarnog fonda Zlatan Lazarević i predsjednik Udruženja poljoprivrednika „Sela Semberije“ Boško Radić bili su gosti portala Dešavanja...

SUTRA SMJENE U AD ’’GRAD’’ BIJELJINA – imenovanje novog direktora

U AD ’’Grad’’ Bijeljina ništa bolje, samo smjene... Kako saznaje portal Dešavanja u Bijeljini za ujutro (utorak, 16. avgust...

ĆORIĆ: “Radnik“ više nije “na koljenima“ (foto, video)

Predsjednik Fudbalskog kluba "Radnik" Bijeljina Nedeljko Ćorić rekao je danas da su u ovom klubu uspjeli da riješe...

MINISTAR PAŠALIĆ: Protivgradna zaštita ne može da izazove sušu

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske Boris Pašalić rekao je da je zadovoljan radom Protivgradne preventive jer...