Petrović se zahvalio na profesionalnosti Vatrogasnoj jedinici, radnicima Komunalca, Komunalnoj policiji i Građevinskoj inspekciji! (foto)

Datum:

Share post:

Povodom današnjeg olujnog nevremena koje je zadesilo Bijeljinu te brzoj intervenciji dežurnih službi Grada Bijeljina na svom FB nalogu se oglasio gradonačelnik Petrović a post prenosimo u cijelosti:

Zahvaljujem se na ažurnosti i profesionalnosti našoj Vatrogasnoj jedinici, radnicima AD “Komunalac”, Komunalnoj policiji i Građevinskoj inspekciji!

Lim sa zgrade u Ulici potporučnika Smajića je uklonjen čime su izbjegnuta veća oštećenja zgrade i uklonjen rizik od povrjeđvanja stanara i prolaznika!

Jak vjetar nanio je štetu i krovnoj konstrukciji farme Poljoprivredne i medicinske škole, kao i na zgradi iznad Libertasa, a na nekoliko lokacija u gradu su oštećeni objekti vertikalne signalizacije (semafori)!

Grad će pružiti finansijsku podršku obnovi krovne konstrukcije farme Poljoprivredne i medicinske škole, neophodno je da građevinska inspekcija utvrdi stepen štete i odgovornost izvodjača/investitora, kao i da stanari oštećenih zgrada provjere vrijeme trajanja garantnog roka za krov zgrade!

Grad će u skladu sa mogućnostim, iako to nije u nadležnosti Gradske uprave pomoći stanarima jer od početka se nalazimo na kursu pomoći i brige za sve naše građane i od tog kursa nikada nećemo istupiti!

Nadležne ekipe su i dalje na terenu, mapiraju se rizične lokacije i obilježava teren! Najbitnije je da nemamo povrijeđenih, molim sve da i dalje budu na oprezu, ne izlazite iz kuća bez prijekih potreba!

Očekujemo smirivanje vjetra i smanjenje njegove brzine tokom noći!

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

POMOĆ PEDIJATRIJSKOJ ONKOLOGIJI: Nikola Rokvić na putu HODOČAŠĆA do manastira Nektarija Eginskog (video)

"Idemo dalje za dječju radost" Koliko je Nikola Rokvić skupio novca nakon 5 DANA HODOČAŠĆA Prije pet dana, ispred...

OTVOREN POZIV NA RAT: Bošnjačke organizacije ponovo zveckaju oružjem

Saopštenje organizacije “Bosansko-bošnjačko narodno vijeće” u kojem je bošnjački narod pozvan “na samoorganizovanje” i u kojem je istaknuto...

Identifikovano lice koje je pokidalo tablicu sa privatnog vozila gradonačelnika Bijeljine Ljubiše Petrovića

Sinoć (četvrtak, 25. april 2024.) u poznatom bijeljinslom salonu je bila organizovana proslava povodom odlaska u penziju jednog...

U Bijeljini održana prezentacija projekta „Zdrave zajednice u BiH“ (foto)

U prostorijama Gradske uprave grada Bijeljina danas je održana prezentacija projekta "Zdrave zajednice u BiH" koji uz finansijsku...