Petrović se zahvalio na profesionalnosti Vatrogasnoj jedinici, radnicima Komunalca, Komunalnoj policiji i Građevinskoj inspekciji! (foto)

Datum:

Share post:

Povodom današnjeg olujnog nevremena koje je zadesilo Bijeljinu te brzoj intervenciji dežurnih službi Grada Bijeljina na svom FB nalogu se oglasio gradonačelnik Petrović a post prenosimo u cijelosti:

Zahvaljujem se na ažurnosti i profesionalnosti našoj Vatrogasnoj jedinici, radnicima AD “Komunalac”, Komunalnoj policiji i Građevinskoj inspekciji!

Lim sa zgrade u Ulici potporučnika Smajića je uklonjen čime su izbjegnuta veća oštećenja zgrade i uklonjen rizik od povrjeđvanja stanara i prolaznika!

Jak vjetar nanio je štetu i krovnoj konstrukciji farme Poljoprivredne i medicinske škole, kao i na zgradi iznad Libertasa, a na nekoliko lokacija u gradu su oštećeni objekti vertikalne signalizacije (semafori)!

Grad će pružiti finansijsku podršku obnovi krovne konstrukcije farme Poljoprivredne i medicinske škole, neophodno je da građevinska inspekcija utvrdi stepen štete i odgovornost izvodjača/investitora, kao i da stanari oštećenih zgrada provjere vrijeme trajanja garantnog roka za krov zgrade!

Grad će u skladu sa mogućnostim, iako to nije u nadležnosti Gradske uprave pomoći stanarima jer od početka se nalazimo na kursu pomoći i brige za sve naše građane i od tog kursa nikada nećemo istupiti!

Nadležne ekipe su i dalje na terenu, mapiraju se rizične lokacije i obilježava teren! Najbitnije je da nemamo povrijeđenih, molim sve da i dalje budu na oprezu, ne izlazite iz kuća bez prijekih potreba!

Očekujemo smirivanje vjetra i smanjenje njegove brzine tokom noći!

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

RISTO VOJVODIĆ IZ MILIĆA – glavna spona u prijateljstvu dvorovljanskog Proletera i FK “Milići“ (foto)

Risto Vojvodić je kao učenik došao u Bijeljinu 1968. godine s namjerom da završi tehničku školu koja tada...

Šta kažu u PDP i SDS o stranci Jelene Trivić?

Jelena Trivić okuplja članove Narodnog fronta. Saznajemo da će joj se pridružiti veliki broj onih sa članskim kartama...

Sto dana Vlade Srpske: Nikad brže ostavke i nikad duže prazne ministarske fotelje

Nikad brže ostavke ministara i nikad duže prazne ministarske fotelje, glavno je oblježje Vlade Republike Srpske za prvih...

AUTOPUTEVI SRPSKE: Ćorić sa predstavnicima “Kineske korporacije za puteve i mostove“ CRBC

Nedeljko Ćorić, vd direktor Autoputeva Republike Srpske sastao se danas sa predstavnicima ''Kineske korporacije za puteve i mostove“...