PARTIZAN POSLE TRILERA PAO U PAKLU ARENE: Herojski otpor crno-belih! (foto,video)

Datum:

Share post:

Nije moglo! Bez Pantera i Lesora nije moglo! Real je posle epske bitke pobedio Partizan sa 82:80 i tako smanjio u seriji na 2:1.

Novu meč loptu za plasman na fajnal-for Partizan će imati već u četvrtak na kada je na programu četvrti meč.

Koš odluke postigao je Vilijams-Gos 20 sekundi pre kraja meča kada je pogodio trojku pri rezultatu 77:77. Bivši igrač Partizana tako je „došao glave“ crno-belima.

Atmosfera u Areni bila je za pamćenje, pao je rekord po poseti! Neverovatnu podršku imao je srpski klub, ali to mu nije pomoglo da dođe do pobede i plasmana među četiri najbolje ekipe u Evroligi.

Razlog je sramna kazna zbog tuče u Madridu. Potpuno je jasno da bi kompletni crno-beli gotovo izvesno rešili ovaj meč u svoju korist. Pokušali su preostali momci u timu Željka Obradovića da nadomeste izostanak dva ključna igrača, ali nisu u tome uspeli.

Mada je delovalo da i oni mogu da sruše kralja. Posebno u većem delu prvog poluvremena. Pravi rolerkoster viđen je u prvom polu vremenu. Partizan je vodio čak 15 razlike i to u nekoliko navrata… Ali, na pauzu je otišao sa „samo“ plus 3 – 48:45. U prvih 20 minuta niko nije mogao sa čuva Edija Tavareša. Sjajni centar ubacio je čak 16 poena.

Sa druge strane, Smailagić je bio dobar u napadu (ubacio 11 poena), ali u odbrani nije mogao više protiv dominantnog Taveresa. Širi roster došao je do izražaja u nastavku utakmice.

Vilijams-Gos je počeo da pogađa iz svih pozicija. Iako su crno-beli stalno bili na nekoliko poena minusa (od 3 do 5), bilo je jasno da će biti jako teško prelomiti meč u svoju korist. Na kraju je i sreća pogledala tim iz Madrida.

Nije bilo dovoljno rešenja u napadu kod srpskog tima. Često su domaći morali da šutiraju iz neizgrađenih pozicija uz zvuk sirene. Da se ne ponavljamo, znate svi razlog zašto je tako…

U četvrtak će Partizan biti jači za Matijasa Lesora! Ne treba ni da govorimo od kolikog značaja će biti povratak sjajnog centra. Tavareš neće moći da radi ono što je radio ove večeri u Areni.

Sjajni centar ubacio je čak 26 poena, a pratio ga je Vilijams Gos sa 22 poena. Sa druge strane Ledej i Smailagić su ubacili po 15 poena.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijelini.com/kurir.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

LJUBIŠA PETROVIĆ: Vlast na Bijeljinu gleda samo kao plijen

- Dok su drugi zaduživali ovaj grad i sa nasleđenim dugom od 39 miliona KM, a za ove...

RSS: Delegacija Tasosa posjetila Bijeljinu na poziv turizmologa Jasne Pazarac Savić (foto)

Saopštenje za javnost Republičke stranke Srpske prenosimo u cjelosti: Članica upravnog odbora Turističke organizacije /TO/ grada Bijeljina Jasna Pazarac...

Putinova inauguracija 7. maja

Inauguracija predsjednika Rusije Vladimira Putina biće održana 7. maja, izjavio je predsjedavajući Odbora za ustavno zakonodavstvo i državnost...

VIŠNJIĆ DJELOM SABIRAO ROD: U Ugljeviku svetkovina u čast Filipa Višnjića (foto)

I imenom, i djelom, i riječju, i pesmom, i divnim zvukovima gusala u njegovim rukama, i ljubavlju prema...