Održana sjednica Savjeta za bezbjednost saobraćaja grada Bijeljina (foto)

Datum:

Share post:

U Bijeljini je danas u velikoj sali SG održana sjednica Savjeta za sport Grada Bijeljina.

-Srećan i bezbjedan polazak u školu svim učenicima, a posebno našim prvačićima“, rekao je Ljubiša Petrović uz obećanje da će sve biti učinjeno da se u narednom periodu otkolone svi konstatovani nedostaci na saobraćajnicama, kao što je npr. Sremska ulica.

Na području Semberije sve je u znaku priprema za početak školske godine, kako bi sve proticalo bezbjedno za školarce, a posebno one najmlađe, zaključeno je na danas održanoj sjednici Savjeta za  bezbjednost saobraćaja grada Bijeljina.

TESTNA REKLAMA

Gradonačelnik Ljubiša Petrović je apelovao je na sve učesnike u saobraćaju da budu posebno oprezni i pažljivi, ne samo u četvrtak, kad počinje školska godine nego i sve naredne dane, a poseban oprez je neophodan u zoni školskih objekata.

-Posebno ćemo voditi računa o horizontalnoj, vertikalnoj i svetlosnoj signalizaciji, a sve u cilju da bezbjednost naših učenika bude na što većem nivou u zoni školskih objekata“, rekao je Petrović i čestitao učenicima polazak u školu.

-Srećan i bezbjedan polazak u školu svim učenicima, a posebno našim prvačićima“, rekao je Petrović uz obećanje da će sve biti učinjeno da se u narednom periodu otkolone svi konstatovani nedostaci na saobraćajnicama, kao što je npr. Sremska ulica.

Direktor Agecije za bezbjedost saobraćaja Republike Srpske Mladen Petrović, naglasio je da će Agencija u narednom periodu provoditi projekte bezbjednosti, kako osnovnih, tako i srednjih škola i biti maksimalno na raspolaganju lokalnoj zajednici.

-Koristim ovu priliku da poželim srećan i bezbjedan početak školske godine,posebno prvačićima, ali i da najavim kampanju „Vozači oprez za vas, škola je za nas“. Agencija za bezbjednost saobraćaja će aktivnosti početi u četvrtak ispred škole „Knez Ivo od Semberije“, gdje ćemo prvačićima dijeliti prigodne poklone povodom početka školske godine“, rekao je Petrović i dodao da je u toku i kampanja koja se odnosi na zakon o korištenju eliktričnih trotineta, o čemu će biti više detalja u narednom periodu.

Predsjednik Aktiva direktora regije Predrag Račanović, rekao je da je akcenat sjednice bio na bezjednosti najmlađih učesnika u saobraćaju, a povodom početka školske godine.

-Postavljena je horizontalna i vertikalna saobraćajna signalizacija ispred škola, a provode se i ostale aktivnosti koje su u interesu što bolje bezbjednosti u saobraćaju u zoni škola“, rekao je Račanović.

On je u ime Aktiva direktora škola regije uputio apel svim učesnicima u saobraćaju, da od četvrtka, kad počinje školska godina, budu posebno oprezni, kako bi učenici bezbjedno odlazili i bezbjedno se vraćali iz škole.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Stanovnici MZ „Filip Višnjić“ Bijeljina nezavodoljni rješenjem iz Nacrta regulacionog plana

U Mjesnoj zajednici "Filip Višnjić" u Bijeljini, danas se okupilo tridesetak građana koji su medijima željeli da izlože...

SNSD BIJELJINA: „Volimo Srpsku i glasamo za Srpsku svim srcem!“ (foto)

Saopštenje GrO SNSD Bijeljina prenosimo u cjelosti: "Gradski odbor SNSD Bijeljina još jednom poziva građane da, svjesni istorijskog trenutka,...

Centralna tribina socijalista u prepunoj sali bijeljinskog bioskopa (foto, video)

Predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić rekao je večeras u Bijeljini da je Socijalistička partija svu aktivnost usmjerila na...

Srpska treba da prati nacionalnu politiku Srbije

- Srpski nacionalni interes za 21. vijek je mir, poručila je narodni poslanik Jelena Trivić za RTS i...