Održana sjednica Savjeta za bezbjednost saobraćaja grada Bijeljina (foto)

Datum:

Share post:

U Bijeljini je danas u velikoj sali SG održana sjednica Savjeta za sport Grada Bijeljina.

-Srećan i bezbjedan polazak u školu svim učenicima, a posebno našim prvačićima“, rekao je Ljubiša Petrović uz obećanje da će sve biti učinjeno da se u narednom periodu otkolone svi konstatovani nedostaci na saobraćajnicama, kao što je npr. Sremska ulica.

Na području Semberije sve je u znaku priprema za početak školske godine, kako bi sve proticalo bezbjedno za školarce, a posebno one najmlađe, zaključeno je na danas održanoj sjednici Savjeta za  bezbjednost saobraćaja grada Bijeljina.

TESTNA REKLAMA

Gradonačelnik Ljubiša Petrović je apelovao je na sve učesnike u saobraćaju da budu posebno oprezni i pažljivi, ne samo u četvrtak, kad počinje školska godine nego i sve naredne dane, a poseban oprez je neophodan u zoni školskih objekata.

-Posebno ćemo voditi računa o horizontalnoj, vertikalnoj i svetlosnoj signalizaciji, a sve u cilju da bezbjednost naših učenika bude na što većem nivou u zoni školskih objekata“, rekao je Petrović i čestitao učenicima polazak u školu.

-Srećan i bezbjedan polazak u školu svim učenicima, a posebno našim prvačićima“, rekao je Petrović uz obećanje da će sve biti učinjeno da se u narednom periodu otkolone svi konstatovani nedostaci na saobraćajnicama, kao što je npr. Sremska ulica.

Direktor Agecije za bezbjedost saobraćaja Republike Srpske Mladen Petrović, naglasio je da će Agencija u narednom periodu provoditi projekte bezbjednosti, kako osnovnih, tako i srednjih škola i biti maksimalno na raspolaganju lokalnoj zajednici.

-Koristim ovu priliku da poželim srećan i bezbjedan početak školske godine,posebno prvačićima, ali i da najavim kampanju „Vozači oprez za vas, škola je za nas“. Agencija za bezbjednost saobraćaja će aktivnosti početi u četvrtak ispred škole „Knez Ivo od Semberije“, gdje ćemo prvačićima dijeliti prigodne poklone povodom početka školske godine“, rekao je Petrović i dodao da je u toku i kampanja koja se odnosi na zakon o korištenju eliktričnih trotineta, o čemu će biti više detalja u narednom periodu.

Predsjednik Aktiva direktora regije Predrag Račanović, rekao je da je akcenat sjednice bio na bezjednosti najmlađih učesnika u saobraćaju, a povodom početka školske godine.

-Postavljena je horizontalna i vertikalna saobraćajna signalizacija ispred škola, a provode se i ostale aktivnosti koje su u interesu što bolje bezbjednosti u saobraćaju u zoni škola“, rekao je Račanović.

On je u ime Aktiva direktora škola regije uputio apel svim učesnicima u saobraćaju, da od četvrtka, kad počinje školska godina, budu posebno oprezni, kako bi učenici bezbjedno odlazili i bezbjedno se vraćali iz škole.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Isplaćeno 361.572 KM podsticaja za premiju za povrće

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske isplatilo je danas 361.572 KM obaveza po osnovu podsticaja za razvoj...

Nedostaje još 1.000 KM! Nataša Ćejić treba pomoć dobrih ljudi da bi se izliječila (foto)

Nataši Ćejić sa samo 26 godina odstranjena je žučna kesa, ali borba za zdravlje i dalje traje. Nedostaje...

Teodora Terzić iz Bijeljine – jedina žena među 65 vitezova, plivala za Časni krst (foto, video)

Zahvaljujući medijima, i ove godine imali smo priliku da vidimo ko je sve zaplivao za Časni krst na...

ĐURIĆ, FK “RADNIK“: “Zadovoljan sam pristupom igri svojih igrača”

Šef stručnog štaba bijeljinskog radnika Velibor Đurić je prokomentarisao pobjedu gdje je njegov tim u prvoj pripremnoj utakmici...