NOVA politička partija u Bijeljini… (foto)

Datum:

Share post:

Dosta građana Bijeljine pomislila je da je u njihovom gradu zaista formirana nova politička partija kada su vidjeli bilbord u centru grada koji je imao prizvuk novoosnovane stranke.

 
 
 
 

Naš novinar posmatrao je reakcije građana, te skoro da nije bilo osobe koja nije čitala naslov bilborda koji je glasio "Mi smo nova politička partija".
 
Tekst ispod toga pominje da je zapravo u pitanju računovodstvena kompanija "Standard Računovodstvene Usluge" d.o.o.  koja svoje usluge reklamira na zaista originalan način, koristeći politički momenat u Bijeljini u kome lokalni SDS, Mićo Mićić, SNSD i Dodik ukrštaju koplja radi moguće saradnje, dok vrh SDS-a to ne dozvoljava. 

Interesantan momenat za marketing, ali i originalan način da se pridobije pažnja potencijalnih novih korisnika računovodstva.  
 
Za Bijeljinu osvježenje, za političke partije mini šok, ali svakako novina koja nikog ne može ostaviti ravnodušnim. 

TESTNA REKLAMA

Po našem mišljenju, konačno malo originalnosti u marketingu, koji se u našem gradu često svodi na kratke poruke, bez ikakve ideje, pa se nadamo da će ovakvih reklama biti češće ubuduće.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

 

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Obilježena slava Grada Bijeljina (foto)

Grad Bijeljina danas je proslavio krsnu slavu Svetog Pantelejmona, zaštitnika Grada. U sklopu programa, prije prazničnog bogosluženja, prisutni su...

U septembru počinje izgradnja dva auto-puta u RS

Prvi radovi na auto-putu Prijedor-Banjaluka počeće 2. septembra, a petnaestak dana kasnije krenuće i izgradnja dionice Bijeljina-Rača, čime...

Fijakerijada povodom slave Grada Bijeljina

Na Gradskom trgu u Bijeljini, danas je povodom slave Grada Bijeljina održana fijakerijada u organizaciji Konjičkog kluba „Semberija“...

Narednih dana u RS će pojeftiniti gorivo

Na benzinskim pumpama u Republici Srpskoj benzin će narednih dana pojeftiniti do 12, a dizel do osam feninga...