Na pitanje o Petroviću i referendumu u Bijeljini, Dodik odgovorio u svom stilu – „KO TI JE TAJ“

Datum:

Share post:

Referendum o opozivu gradonačelnika Bijeljine biće održan 19. marta, a predsjednica Gradske izborne komisije, Dijana Savić Božić, optužila je gradonačelnika Ljubišu Petrovića da opstruiše rad komisije i da iz budžeta ne da pare neophodne za provođenje referenduma o opozivu.

Ovim povodom su novinari postavili pitanje Miloradu Dodiku, predsjedniku Republike Srpske, da prokomentariše to što gradonačelnik Bijeljine ne želi da odobriti novac Gradskoj izbornoj komisiji za organizovanje predstojećeg referenduma o njegovom opozivu.

– Ko ti je taj? – Dodik je kratko odgovorio ovim pitanjem.

Dodao je da se zvanične odluke donesene u Skupštini grada Bijeljina moraju poštovati, pa i ona o pokretanju opoziva gradonačelnika Bijeljine.

– Zvanične odluke donesene u lokalnom parlamentu moraju biti poštovane. Da li se to nekome sviđa ili ne, drugo je pitanje – rekao je Dodik.

Podsjećamo, predsjednica Gradske izborne komisije Bijeljina, Dijana Savić Božić, optužila je gradonačelnika Ljubišu Petrovića da opstruiše rad komisije i da iz budžeta ne da pare neophodne za provođenje referenduma o opozivu.

Taj postupak provodi komisija za opoziv koju čine članovi Gradske izborne komisije na čelu sa Savić Božić.

Ona je za NTV Arena izjavila da je Skupština Grada, zajedno sa pokretanjem opoziva gradonačelnika, usvojila i zaključak kojim se iz gradskog budžeta obezbjeđuje novac za referendum zakazan za 19. mart.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: srpskainfo.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

RISTO VOJVODIĆ IZ MILIĆA – glavna spona u prijateljstvu dvorovljanskog Proletera i FK “Milići“ (foto)

Risto Vojvodić je kao učenik došao u Bijeljinu 1968. godine s namjerom da završi tehničku školu koja tada...

Šta kažu u PDP i SDS o stranci Jelene Trivić?

Jelena Trivić okuplja članove Narodnog fronta. Saznajemo da će joj se pridružiti veliki broj onih sa članskim kartama...

Sto dana Vlade Srpske: Nikad brže ostavke i nikad duže prazne ministarske fotelje

Nikad brže ostavke ministara i nikad duže prazne ministarske fotelje, glavno je oblježje Vlade Republike Srpske za prvih...

AUTOPUTEVI SRPSKE: Ćorić sa predstavnicima “Kineske korporacije za puteve i mostove“ CRBC

Nedeljko Ćorić, vd direktor Autoputeva Republike Srpske sastao se danas sa predstavnicima ''Kineske korporacije za puteve i mostove“...