MILENKO MITROVIĆ: Cvijeće kao simbol pozitivnog programa za pozitivnu Bijeljinu

Datum:

Share post:

Koalicija Pokret za Bijeljinu, Narodni demokratski pokret, Prva SDS: Cvijeće kao simbol pozitivnog programa za pozitivnu Bijeljinu
Koalicija Pokret za Bijeljinu, Narodni demokratski pokret, Prva SDS dijelili su danas u centru Bijeljine paketićejesenjih ružasugrađankama sa porukom Koalicije da treba širiti ljubav i dobru volju među ljudima. Predizborne ankete koje su objavljene danas pokazuju da ova politička organizacija može računati na dobar izborni rezultat u izboru odbornika u Skupštini grada i da su građani prepoznali novu, pozitivnu snagu.

Vrijeme je za slogu
,,Nije vrijeme za političke podjele, za slanje negativnih poruka, vrijeme je za jedinstvo, da ljudi budu složni. Treba da pokažemo zajedničku snagu i energiju i da idemo naprijed,'' rekao je predsjednik ,,Pokreta za Bijeljinu'' Milenko Mitrović na info pultu Koalicije.

,,Naši sugrađani, naše komšije, su u proteklom periodu iscrpljeni zbog teške finansijske situacije, zbog korona virusa. Zato želimo da da pomirimo građane, da među njima nema političkih podjela, da budemo jedinstveni, jer samo kad smo jedinstveni možemo našu Bijeljinu, naš grad da širimo i da svi zajedno budemo uspješni'', istakao je između ostalog Mitrović.

TESTNA REKLAMA

Pozitivan program za pozitivnu Bijeljinu
Koalicija Pokret za Bijeljinu, NDP, Prva SDS želi da prezentuje pozitivan program za razvoj Bijeljine jer je protiv politike prepiranja, neslaganja sa drugim političkim partijama. Zbog toga će, kako je rečeno, biti koalicija koja će pomagati svim građanima i u seoskim i gradskim mjesnim zajednicama i neće praviti nikakvu razliku među ljudima, bez obzira na njihovu vjersku političku i nacionalnu pripadnost. Zbog toga su njeni članovi uvjereni da će ostvariti dobre rezultate.

Brankica Đelmo
Cvijeće za slogu i ljubav
Brankica Đelmo iz Aktiva žena Pokreta za Bijeljinu uvjerena je da pozitivna energija koju šire članovi koalicije, posebno mladi, kroz današnju simboličnu podjelu jesenjih ruža damama može doprinijeti širenju ljubavi i sloge u Bijeljini. Ona je pozvala sve sugrađane,koji dijele iste vrijednosti optimizma, da na predstojećim izborima podrže Koaliciju Pokret za Bijeljinu, Narodni demokratski pokret, Prva SDS.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Obavezno izvještavanje klijenata o naknadama: Nove odluke Agencije za bankarstvo RS

Svaka banka koja posluje u Republici Srpskoj ubuduće mora korisnicima da dostavlja ili na drugi način da učini...

Bijeljinski Radnik pobijedio Ljubić

Ekipa Radnika je tek u trećem kolu krenula u novom šampionatu Republike Srpske. Kasnili su oni sa pripremama,...

WhatsApp olakšao korišćenje aplikacije na Windowsu

Nova WhatsApp aplikacija za Windows više ne zahtjeva linkovanje sa telefonom kako bi se slale, primale i sinhronizovale...

U Bijeljini rođene ČETIRI BEBE

U porodilištu bolnice „Sveti Vračevi“ u Bijeljini u protekla 24 časa rođene su tri djevojčice i jedan dječak. Broj...