MILAN DAKIĆ ponovo na čelu Gradskog odbora DEMOS Bijeljina (foto,video)

Datum:

Share post:

Na Izbornoj skupštini Gradskog odbora Demosa u Bijeljini novi mandat povjeren je Milanu Dakiću, koji je na čelu bijeljinskog odbora stranke od 2010. godine.

 

„Nastavljamo sa mnogo novih ljudi koji nam se priključuju, a u ovom političkom haosu koji trenutno uzima sve više maha naša politika je mudrost, miran prilaz građanima i odnos sa svim koalicionim partnerima bez napadanja i grubih riječi“, rekao je Dakić, koji je ocijenio da je Gradski odbor Demosa u Bijeljini prepoznatljiv i bitan u stranci, ali i u gradu, gdje imaju četiri odbornika.

„Iz Bijeljine imamo poslanike i u Narodnoj skupštini i u Parlamentarnoj skupštini, želimo da nastavimo kontinuitet rada i da ga pojačamo u budućnosti“, izjavio je Čedomir Stojanović, predsjednik regionalnog odbora DEMOS-a, koji je izrazio zadovoljstvo radom bijeljinskog odbora Demosa i kompletnim stanjem u stranci.

’’Danas smo izabrali novo rukovodstvo Gradskog odbora DEMOS Bijeljina. Bila je ovo dobra prilika da sagledamo urađeno i prodiskutujemo o planiranom“, rekao je Stojanović.

Čedomir Stojanović

MILAN DAKIĆ ostaje predsjednik Gradskog odbora DEMOS Bijeljina (foto)

’’Čestitam mom prijatelju i saborcu Milanu Dakiću na reizboru, uvjeren sam da će nastaviti, kao i do sada, da radi na rastu i razvoju našeg DEMOS-a, koji postaje nezaobilazan politički faktor, na svim nivoima“, zaključio je Stojanović.

Neda Petrić

’’Posle osnivačke Skupštine DEMOS u Bijeljini ovo je prva redovna Skupština koja se održava u slozi i miru, sa zadatkom još većeg angažovanja na terenu, da uradimo što više za našu Republiku Srpsku i sve njene građane, kao i da u narednm periodu nastavimo složno uz rukovodstvo u Bijeljini koje je pokazalo da zna, hoće i može, jer ekipa koja pobjeđuje ne treba se mijenjati’’, izjavila je Neda Petrić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com/noviglas.info

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

LJUBIŠA PETROVIĆ: Vlast na Bijeljinu gleda samo kao plijen

- Dok su drugi zaduživali ovaj grad i sa nasleđenim dugom od 39 miliona KM, a za ove...

RSS: Delegacija Tasosa posjetila Bijeljinu na poziv turizmologa Jasne Pazarac Savić (foto)

Saopštenje za javnost Republičke stranke Srpske prenosimo u cjelosti: Članica upravnog odbora Turističke organizacije /TO/ grada Bijeljina Jasna Pazarac...

Putinova inauguracija 7. maja

Inauguracija predsjednika Rusije Vladimira Putina biće održana 7. maja, izjavio je predsjedavajući Odbora za ustavno zakonodavstvo i državnost...

VIŠNJIĆ DJELOM SABIRAO ROD: U Ugljeviku svetkovina u čast Filipa Višnjića (foto)

I imenom, i djelom, i riječju, i pesmom, i divnim zvukovima gusala u njegovim rukama, i ljubavlju prema...