MILAN DAKIĆ ponovo na čelu Gradskog odbora DEMOS Bijeljina (foto,video)

Datum:

Share post:

Na Izbornoj skupštini Gradskog odbora Demosa u Bijeljini novi mandat povjeren je Milanu Dakiću, koji je na čelu bijeljinskog odbora stranke od 2010. godine.

 

„Nastavljamo sa mnogo novih ljudi koji nam se priključuju, a u ovom političkom haosu koji trenutno uzima sve više maha naša politika je mudrost, miran prilaz građanima i odnos sa svim koalicionim partnerima bez napadanja i grubih riječi“, rekao je Dakić, koji je ocijenio da je Gradski odbor Demosa u Bijeljini prepoznatljiv i bitan u stranci, ali i u gradu, gdje imaju četiri odbornika.

„Iz Bijeljine imamo poslanike i u Narodnoj skupštini i u Parlamentarnoj skupštini, želimo da nastavimo kontinuitet rada i da ga pojačamo u budućnosti“, izjavio je Čedomir Stojanović, predsjednik regionalnog odbora DEMOS-a, koji je izrazio zadovoljstvo radom bijeljinskog odbora Demosa i kompletnim stanjem u stranci.

’’Danas smo izabrali novo rukovodstvo Gradskog odbora DEMOS Bijeljina. Bila je ovo dobra prilika da sagledamo urađeno i prodiskutujemo o planiranom“, rekao je Stojanović.

Čedomir Stojanović

MILAN DAKIĆ ostaje predsjednik Gradskog odbora DEMOS Bijeljina (foto)

’’Čestitam mom prijatelju i saborcu Milanu Dakiću na reizboru, uvjeren sam da će nastaviti, kao i do sada, da radi na rastu i razvoju našeg DEMOS-a, koji postaje nezaobilazan politički faktor, na svim nivoima“, zaključio je Stojanović.

Neda Petrić

’’Posle osnivačke Skupštine DEMOS u Bijeljini ovo je prva redovna Skupština koja se održava u slozi i miru, sa zadatkom još većeg angažovanja na terenu, da uradimo što više za našu Republiku Srpsku i sve njene građane, kao i da u narednm periodu nastavimo složno uz rukovodstvo u Bijeljini koje je pokazalo da zna, hoće i može, jer ekipa koja pobjeđuje ne treba se mijenjati’’, izjavila je Neda Petrić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com/noviglas.info

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

STOJANOVIĆ: SNSD nije velika partija, igubili ste u Bijeljini 183:0!

Tomica Stojanović je na današnjoj sjednici NS RS kao poslanik SDS rekao da SNSD nije velika partija. Vi ste...

BRNABIĆ: Imate moju ostavku na stolu, Vučić, neće biti prelazne Vlade

Predsjednik i premijerka Srbije Aleksandar Vučić i Ana Brnabić obraćaju se javnosti iz Predsedništva. - Premijerka Ana Brnabić izjavila...

ŠMIT: Dodik me ne prihvata kao visokog predstavnika, ali me ipak sluša svaki dan“

Obraćanje Šmita nakon sjednice PIK "Dodik me ne prihvata kao visokog predstavnika, ali me ipak sluša svaki dan" Kristijan...

POKRET ZA BIJELJINU: Mauzer je istorijska ličnost Semberije (foto)

U Bijeljini su danas polaganjem vijenaca na spomenik komandantu Ljubiši Saviću Mauzeru obilježene 23 godine od njegovog ubistva. -Ovom...