TAČKA 3: Da li počinju pripreme za OPOZIV Gradonačelnika Bijeljine?! (foto)

Datum:

Share post:

Sjednica predsjedništva Gradskog odbora SNSD, osma po redu, biće održana u Bijeljini u utorak (20. decembar 2022. godine) sa početkom u 17 časova i 15 minuta u prostorijama stranke (Filipa Višnjića broj 1).

Za sjednicu je kako saznaje portal Dešavanja u Bijeljini predviđeno 5 tačaka Dnevnog reda ali svakako da će najviše pažnje i rasprave biti po trećoj tački Dnevnog reda koja se odnosi na političku situaciju u Bijeljini sa akcentom na eventualni opoziv Gradonačelnika Bijeljine Ljubiše Petrovića, rekao je sagovrnik Dešavanja u Bijeljini koji je dobro upućen u situciju u bijeljinskom SNSD.

Na sjednici predsjedništva će se pored usvajanja zapisnika raspravljati i o informaciji oko formiranja vlasti na nivou Republike Srpske i BiH, a biće predočena i informacija o obavljenim razgovorima sa rukovodstvima RSS (Republička stranka Srpske) i NPS (Narodna partija Srpske) Bijeljina.

TESTNA REKLAMA

“VRELA POLITIČKA“ ZIMA U SEMBERIJI 

Tim povodom smo kontaktirali Miroslava Milovanovića predsjednika Gradskog odbora SNSD Bijeljina koji je za Dešavanja u Bijeljini rekao da do sada nisu na organima stranke (SNSD) razgovarali na temu opoziva Gradonačelnika Bijeljine iako je bilo puno spekulacija u javnosti na ovu temu.

-Na nas, misleći prevashodno na SNSD ali i Koaliciju Dogovor za Bijeljinu se konstantno vrši veliki pritisak građana zbog nerada Gradonačelnika Bijeljine i mnogih problema sa kojima se građani susreću tako da se tema ‘’opoziva’’ nameće sama po sebi, nastavio je Milovanović.

-U svakom slučaju o tome će definitivnu odluku donijeti naš Gradski odbor kao i naši koalicini partneri ovde u Bijeljini bez kojih ne donosimo tako važne odluke, zaključio je Milovanović.

Kontaktirajući pojedine predsjednike političkih partija iz Koalicije Dogovor za Bijeljinu isti su iznosili da je raspoloženje unutar Koalicije danas takvo da je većina stranaka unutar koalicije ZA opoziv Gradonačelnika Bijeljine.

Nakon sastanka predsjedništva SNSD u utorak, sagovornik nam je takođe potvrdio da će biti održan sastanak Koalicije Dogovor za Bijeljinu, pa tek onda i sastanak Gradskog odbora SNSD Bijeljina.

Nakon svega postavlja se samo po sebi i pitanje da su li počele.pripreme za.OPOZIV Ljubiše Petrovića Gradonačelnika Bijeljine?!

Utorak je blizu, ali svakako je da će građani Semberije imati i ‘’vrelu političku zimu’’!

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

MALO SUTRA: Dodik o zabrani tri prsta – Mogli bi zabraniti i ljubljenje tri puta i da se krstimo

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je besposlen mozak đavolje igralište i da u duhu te...

Usvojena SARAJEVSKA DEKLARACIJA koja osuđuje dizanje tri prsta NENADA NEŠIĆA

Skupština Kantona Sarajevo jednoglasno je danas usvojila deklaraciju kojom se najoštrije osuđuje dizanja tri prsta ispred zajedničkih institucija,...

DVOROVI: Učenici generacije kumovali na školskoj slavi! (foto)

JU OŠ "Dvorovi" u Dvorovima proslavila je školsku slavu Svetog Savu. Prigodnom programom prisjetili su se lika i djela...

SVETI SAVA SVEČANO OBILJEŽEN U ŠKOLAMA NA MAJEVICI (foto)

Školska slava Sveti Sava i ove godine tradicionalno je proslavljena u centralnim osnovnim školama i njihovim područnim odjeljenjima...