TAČKA 3: Da li počinju pripreme za OPOZIV Gradonačelnika Bijeljine?! (foto)

Datum:

Share post:

Sjednica predsjedništva Gradskog odbora SNSD, osma po redu, biće održana u Bijeljini u utorak (20. decembar 2022. godine) sa početkom u 17 časova i 15 minuta u prostorijama stranke (Filipa Višnjića broj 1).

Za sjednicu je kako saznaje portal Dešavanja u Bijeljini predviđeno 5 tačaka Dnevnog reda ali svakako da će najviše pažnje i rasprave biti po trećoj tački Dnevnog reda koja se odnosi na političku situaciju u Bijeljini sa akcentom na eventualni opoziv Gradonačelnika Bijeljine Ljubiše Petrovića, rekao je sagovrnik Dešavanja u Bijeljini koji je dobro upućen u situciju u bijeljinskom SNSD.

Na sjednici predsjedništva će se pored usvajanja zapisnika raspravljati i o informaciji oko formiranja vlasti na nivou Republike Srpske i BiH, a biće predočena i informacija o obavljenim razgovorima sa rukovodstvima RSS (Republička stranka Srpske) i NPS (Narodna partija Srpske) Bijeljina.

“VRELA POLITIČKA“ ZIMA U SEMBERIJI 

Tim povodom smo kontaktirali Miroslava Milovanovića predsjednika Gradskog odbora SNSD Bijeljina koji je za Dešavanja u Bijeljini rekao da do sada nisu na organima stranke (SNSD) razgovarali na temu opoziva Gradonačelnika Bijeljine iako je bilo puno spekulacija u javnosti na ovu temu.

-Na nas, misleći prevashodno na SNSD ali i Koaliciju Dogovor za Bijeljinu se konstantno vrši veliki pritisak građana zbog nerada Gradonačelnika Bijeljine i mnogih problema sa kojima se građani susreću tako da se tema ‘’opoziva’’ nameće sama po sebi, nastavio je Milovanović.

-U svakom slučaju o tome će definitivnu odluku donijeti naš Gradski odbor kao i naši koalicini partneri ovde u Bijeljini bez kojih ne donosimo tako važne odluke, zaključio je Milovanović.

Kontaktirajući pojedine predsjednike političkih partija iz Koalicije Dogovor za Bijeljinu isti su iznosili da je raspoloženje unutar Koalicije danas takvo da je većina stranaka unutar koalicije ZA opoziv Gradonačelnika Bijeljine.

Nakon sastanka predsjedništva SNSD u utorak, sagovornik nam je takođe potvrdio da će biti održan sastanak Koalicije Dogovor za Bijeljinu, pa tek onda i sastanak Gradskog odbora SNSD Bijeljina.

Nakon svega postavlja se samo po sebi i pitanje da su li počele.pripreme za.OPOZIV Ljubiše Petrovića Gradonačelnika Bijeljine?!

Utorak je blizu, ali svakako je da će građani Semberije imati i ‘’vrelu političku zimu’’!

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

POMOĆ PEDIJATRIJSKOJ ONKOLOGIJI: Nikola Rokvić na putu HODOČAŠĆA do manastira Nektarija Eginskog (video)

"Idemo dalje za dječju radost" Koliko je Nikola Rokvić skupio novca nakon 5 DANA HODOČAŠĆA Prije pet dana, ispred...

OTVOREN POZIV NA RAT: Bošnjačke organizacije ponovo zveckaju oružjem

Saopštenje organizacije “Bosansko-bošnjačko narodno vijeće” u kojem je bošnjački narod pozvan “na samoorganizovanje” i u kojem je istaknuto...

Identifikovano lice koje je pokidalo tablicu sa privatnog vozila gradonačelnika Bijeljine Ljubiše Petrovića

Sinoć (četvrtak, 25. april 2024.) u poznatom bijeljinslom salonu je bila organizovana proslava povodom odlaska u penziju jednog...

U Bijeljini održana prezentacija projekta „Zdrave zajednice u BiH“ (foto)

U prostorijama Gradske uprave grada Bijeljina danas je održana prezentacija projekta "Zdrave zajednice u BiH" koji uz finansijsku...