GRADONAČELNIK BIJELJINE: Banja Dvorovi će dobiti novac kad direktor Banje da otkaz (foto)

Datum:

Share post:

Gradonačelnik Petrović, na svom Fejsbuk profilu objavio je tekst u kojem objašnjava kako izgleda domaćinsko poslovanje, što se konkretno odnosi na cijene grijanja u bijeljinskog Toplani.

„Nema poskupljenja cijene grijanja, i to da se zna, samo u Bijelini! Cijene grijanja u Doboju su 4x veće nego prošle godine! Pored toga ukinuli smo naknade za priključenja novih korisnika“, rekao je Petrović.

Na njegov tekst uslijedio je komentar, odnosno, pitanje građanina:

„Ko je podržao i usvojio budžet, i rebalans, kojim se Toplani daje skoro milion maraka iz budžeta grada? I da, ko je usvojio i predvido sredstva za Banju Dvorovi, a ko ih nije još uplatio? Hvala lijepo! Molim lijepo!“, stoji u komentaru.

Komentarišući dio koji se odnosi na Banji Dvorovi, Petrović je rekao da će Banja dobiti novac kada direktor podnese otkaz.

„A što se Banje tiče pošto je cijenjeni direktor Banje već toliko dugo direktor a posluje negativno a pritom je pronadjen čitav niz malverzacija, onda Banja što se mene tiče dobiće novac tek kada direktor postupi časno i sam da otkaz ili kada ga Skupština smijeni!

ZEKIĆ: “Gradonačelnik Bijeljine dovodi do sloma “Banju Dvorovi“

Skupština štiti korumpirane direktore, a ja da dostavljam novac iz graske kase buretu bez dna neću sve dok na čelo ne dodje novi čovjek koji će imati šansu da mijenja stvari kao što ih mijenja direktor Toplane Rade Hadžistević! Jednom za nerad i kriminalne radnje mora se odgovarati! Molim lijepo, hvala lijepo! Za Bijeljinu koja zaslužuje bolje ljude!“, napisao je Petrović.

Dešavanja u Bijeljini
Foto: semberija.info
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Mještani Gornjeg Crnjelova kod Bijeljine ujedinjeni oko dobrih dijela u Vaskršnjem postu

Za vrijeme Vaskršenjeg posta, veliki broj hrišćana pridržava se posta, kada je riječ o hrani, međutim, manji je...

DODIK: Cvijanović na pravi način prezentovala stavove Srpske

Željka Cvijanović je na pravi način prezentovala stavove Republike Srpske na sjednici Savjeta bezbjednosti UN-a. - Vidljivo je i...

GRADONAČELNIK PETROVIĆ: Skupština usvaja samo one tačke u kojima pronađe interes – NISMO ISTI

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović gostujući u emisiji "MAT" BN Televizije, pričao je o odnosu sa odbornicima Skupštine Grada...

LOPARE: Savić potpisao u Novom Sadu Ugovor vrijedan 136.000 KM za rekonstrukciju vodovoda u Priboju

Rado Savić načelnik Opštine Lopare sa saradnikom Mirkom Nikolićem je boravio u Novom Sadu gdje je razgovarao sa...