DRAGIŠA MARJANOVIĆ: Podnijeću krivičnu prijavu protiv Gradonačelnika Petrovića (video)

Datum:

Share post:

Gradonačelnik Ljubiša Petrović održao je juče konferenciju za medije na kojoj je istakao da je podnio krivične prijave za nezakonito sticanje nekretnina.

Naime, u svom obraćanju, Petrović je direktno prozvao direktora preduzeća „Eko-dep“, te istakao da Marjanović posjeduje stambeni i poslovni prostor u Ulici profesora Bakalića, broj 43 i u Ulici Neznanih junaka.

Marjanović je danas održao konferenciju za medije kako bi demantovao navode Gradonačelnika, rekavši da je Petrović u svom izlaganju i obraćanju javnosti iznio niz neistina.

TESTNA REKLAMA

“Prije svega, želim da obavjestim javnost da je Gradonačelnik Ljubiša Petrović iznio niz neistina na jučerašnjoj konferenciji. U prilog tome govori i činjenica, odnosno, potvrda od investitora “ZD Lux Invest” da Dragiša Marjanović na adresi Ulica profesora Bakajlića i Ulici Neznanih junaka lameli 1,2 i 3 ne posjeduje stambeni prostor niti poslovni prostor”, rekao je Marjanović.

On je ovom prilikom istakao da je Petrović, prije svega, devalvirao sebe lično, ali i svoju funkciju Gradonačelnika. Marjanović smatra da je jučerašnji pres ispolitizovan, kako kaže, na jedan vrlo ružan način, te je prinuđen da podnese krivičnu prijavu protiv Gradonačelnika Petrovića.

S obzirom da je jutros održano prvo ročište po osnovu krivične prijave koju je podnio Gradonačelnik protiv preduzeća “Eko-dep” i “Dule-Trgotrans”, Marjanović je istakao da nema razloga da štiti bilo koga, nego da će istražnim i pravosudnim organima prepustiti da rade svoj posao.

“Gradonačelnik je u više navrata u svom javnom obraćanju rekao kako su pribavili nekoliko vreća dokaznog materijala, pa su otišli u policiju, pa je policija rekla ”mi nemamo šta da radimo, vi ste za nas sve uradili”. Postavljam pitanje sebi, odakle vama to? Odakle vama ta dokumentacija iz firme i taj materijal?”, rekao je Marjanović, te još jednom naglasio da institucije treba da rade svoj posao, a krivci da odgovaraju.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

LUKA PETROVIĆ: Izjednačiti i povećati koeficijente u RiTE Gacko i Ugljevik

Generalni direktor "Elektroprivrede Republike Srpske" Luka Petrović izjavio je danas da plate rudara treba povećati, ali da treba...

Luka Jović u timu Srbije protiv Kameruna

Reprezentaciju Srbije u ponedjeljak očekuje drugi meč na Mundijalu, a selektor Dragan Stojković odlučiće se za drugu formaciju...

Trener i članovi uprave Zvijezde 09 bodrili Srbiju u meču protiv Brazila (foto)

Brazil i Srbija su u Kataru odigrali svoj prvi meč na Svjetskom prvenstvu, a Karioke su dominantno stigle...

DOM NARODA BiH: Čiji delegati će na kraju IZVISITI – I opozicija računa na glasove Pokreta za državu

Iako se činilo da je sve napokon jasno kada je u pitanju izbor srpskih delegata u Dom naroda...