Dnevni horoskop za 8.april

Datum:

Share post:

OVAN

Posao: Imate nedoumicu u vezi s odlukama koje treba da donesete relativno brzo, ali i dalje niste sigurni koji je najbolji pravac. Potražite odgovor u svom iskustu i prethodnim sličnim situacijama. Ljubav: Povedite računa o svojim željama i potrebama, jer će onda sve drugo doći na svoje mesto. Probajte da svakog dana uradite nešto za sebe. Zdravlje: Vreme je da se pozabavite viškom kilograma.

BIK

Posao:  Moguća su različita odlaganja, ali ako se pripremite na to i uložite dovoljno energije, u krajnjem ishodu će sve biti kako treba. Ljubav: Nije lako oprostiti, posebno kad je neko još uvek ljut, ali treba uzeti u obzir i da li je osoba vredna oproštaja. Zdravlje:Proverite holesterol.

BLIZANCI

Posao: Osećate se kao da stalno počinjete ispočetka, ali treba da budete svesni da je to ipak uvek na novom nivou. Ljubav: Nemojte strogo da ocenjujete najdraže, neće vam biti ništa lakše ako budete oštri. Vaši postupci govoriće više od reči. Zdravlje: Smanjite vreme koje provodite pred ekranom – računara, televizora, pa i mobilnog telefona.

RAK

Posao: Zaslužili ste pohvale, mnogo ste vremena i truda uložili, pa imate razloga da uživate u rezultatima. Ljubav: Puni ste nežnosti, spremni da pomognete iako niste više u najbliskijem kontaktu sa voljenima. Zdravlje: Ugrožen mišićno-koštani sistem.

LAV

Posao:Ako niste zadovoljni na svom radnom mestu, sad je vreme da razmislite o alternativi i pokrenete se u tom pravcu. Ljubav: Možda ste ipak preterali u popustljivosti, ne ustručavajte se da ponovo razmislite o dogovoru koji ste napravili. Zdravlje: Planirajte posetu stomatologu.

DEVICA

Posao: Aktivirano vam je polje putovanja i avanture, moguć je čak i duži boravak van mesta stanovanja. Ljubav: Morate da razmislite više o osnovama zdrave ljubavi, pa i da radite s partnerom na onim elementima gde još ima strahova i starih rana. Zdravlje:

Podložni ste virusima, izbegavajte veće gužve.

VAGA

Posao: Toliko toga zavisi od naše percepcije, zato ublažite gorčinu zbog neuspeha i setite se da je bilo i odličnih rezultata. Saberite jedno i drugo. Ljubav: Bojite se da pokažete koliko ste ranjivi, ne želite da druga strana vidi koliko vam je teško da se kontrolišete. Zdravlje: Zaslužili ste dužu pauzu čak i od kućnih obaveza, inače nećete imati dovoljno snage za početak nove radne nedelje.

ŠKORPIJA

Posao: Prete vam finansijski problemi, ali imaćete i šansu da se iz njih izvučete, moguće kroz neki kratkoročni aranžman. Ljubav: Muče vas ljubavne nedoumice, a niste raspoloženi da o njima pričate s prijateljima. Možda će neka onlajn diskusija, na forumima ili društvenim mrežama, dati inspiraciju za novi pristup. Zdravlje:  Ne preterujte s alkoholom, nikotinom i kofeinom.

STRELAC

Posao: Moraćete da budete ekstremno fokusirani, ali će i vaši rezultati biti potpuno u skladu s tim. Ljubav: Zvezde vam daju posebnu privlačnost, a u bliskim odnosima pokazujete veću nežnost i sentimentalnost. Zdravlje: Obratite pažnju na stomačnu gojaznost.

JARAC

Posao: Pojačana kreativnost, odlična energija i dobra atmosfera na poslu. Ako se to nastavi, postavićete odličan temelj novog sistema rada. Ljubav: Romantično veče se smeši za parove, ali ni usamljeni pripadnici znaka ne treba da izbegavaju izlazak. Zdravlje:  Spremni ste da se posvetite radu na figuri za leto.

VODOLIJA

Posao: Promenite stil komunikacije, rešićete dosta problema, a konačno će se najviše pažnje usmeriti na sam rad i rezultate rada. Ljubav: Konačno ćete moći da počnete razgovor o budućnosti, a da malo potisnete strah od rana kakve ste imali u prošlosti. Zdravlje:  Varijacije u pritisku morate iskontrolisati.

RIBE

Posao: Situacija na poslu nije savršena, ali nije ni neophodno bude tako. Važno je da stvari ipak odmiču traženim tempom i da je kvalitet u skladu sa željenim kriterijumima. Ljubav: Zaista je čudo šta sve čovek može da učini za ljubav, ali ipak pazite da se druge sfere važeg života ne budu previše ugrožene. Zdravlje: Pazite na disajne organe.

Dešavanja u Bijeljini

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Koliko će Crvena Zvezda platiti za otkup defanzivaca

Crvena zvezda ima rok za aktiviranje otkupne klauzule Nasera Đige. Naser Điga (21) nedavno je dobio srpski pasoš i...

Sutra obilježavanje 32 godine od osnivanja ’’GARDE PANTERI’’ (foto)

U Bijeljini će sutra (četvrtak, 02. maj 2024.) biti obilježeno 32 godine od osnivanja ’’GARDE PANTERI’’. Garda Panteri je...

BIJELJINA: Održana edukacija za 15 fudbalskih sudija – polaznika

Komisija za talent – mentor program Udruženja fudbalskih sudija i instruktora OFS Bijeljina na čelu sa Draženom Marićem...

GRMUŠA, POTPREDSJEDNIK PDP: Neću podržati Stanivukovića

“Neću dati podršku Dršku Stanivukoviću za gradonačelenika Banjaluke na predstojećim lokalnim izborima jer on promoviše politiku u koju...