BIJELJINA: Održana edukacija za 15 fudbalskih sudija – polaznika

Datum:

Share post:

Komisija za talent – mentor program Udruženja fudbalskih sudija i instruktora OFS Bijeljina na čelu sa Draženom Marićem održala je edukaciju za 15 fudbalskih sudija – polaznika.

Nakon izvršenog testiranja održano je i predavanje koje se odnosilo na kratak sažetak svih Pravila fudbalske igre.

Nadam se da će ove mlade sudije istrajati u ovom pozivu i da ćemo u budućnosti imati još naših sudija u Regionalnoj, Drugoj, Prvoj ligi RS pa i u Premijer ligi BIH, rekao je nakon završene edukacije Dražen Marić.

Marić je takođe istakao da će se osim novih znanja koje će ih osposobiti za poziv fudbalskog sudije, sa mladima raditi i na razvijanju navika važnih za zdrav i sportski način života.

Komisiju za talent-mentor program Udruženja fudbalskih sudija i instruktora OFS Bijeljina čine Dražen Marić, Danijel Perić i Bojan Makarić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

REZOLUCIJA: 11. jul Međunarodni dan sjećanja

- Generalna skupština Ujedinjenih nacija usvojila je danas rezoluciju o Srebrenici kojom se 11. jul proglašava Međunarodnim danom...

U Bijeljini služen moleban i prisluživanje svijeća i odavanje počasti palim srpskim junacima – PROTEST I NEZADOVOLJSTVO REZOLUCIJOM O SREBRENICI (foto)

U Bijeljini je danas služen moleban u crkvi Sv. Đorđa u Bijeljini i prisluživanje svijeća i odavanje počasti...

VUČIĆ: Predaja za nas nikada nije opcija

Predaja za nas nikada nije opcija, napisao je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić na svom Instagram nalogu nakon usvajanja...

DODIK: U GS UN nisu imali ni natpolovičnu većinu, rezolucija propala

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je nakon što je u Generalnoj skupštini UN usvojen nacrt rezolucije o...