BN TV – najgledanija televizija u BiH u 2020. godini

Datum:

Share post:

Po prvi put godinu završavamo kao najgledanija TV u BiH, a uzastopno zadnjih 5 godina uključujući i ovu 2020. i kao najgledanija TV stanica u Republici Srpskoj.

BN TV – najgledanija televizija u BiH u 2020. godini
Ovo su zajednički podaci agencije „Audience Measurement“ kojim raspolažu i sve relevantnije TV stanice u BiH i isti su dostupni svakoj relevantnijoj TV stanici u BiH.

Prema ovim istraživanjima BN televizija je u 2020. godini najgledanija TV stanica u Bosni i Hercegovini kao i u Republici Srpskoj.
 
Šer BN televizije u Republici Srpskoj iznosio je 14,67%, a u Bosni i Hercegovini 5,92% što je najveći šer od svih televizija koje egzistiraju na teritoriji cijele BiH.

Najgledanija informativna emisija u Republici Srpskoj u 2020. godini je Dnevnik 2 BN televizije sa šerom 31,42%.

TESTNA REKLAMA

I naš Jutarnji program je najgedaniji jutarnji program kako u Republici Srpskoj, tako i u Bosni i Hercegovini sa šerom 28,34%.

2020. godina sa pojavom virusa korona donijela je nove izazove za BN telviziju. Prilagođavajući se novonastaloj situaciji, strahu građana od nepoznatog, u programu BN televizije svakodnevno su emitovani izvještaji u virusu korona razgovori sa eminentnim stručnjacima koji su gledaocima objašnjavali kako se ponašati u novonastaloj situaciji, a gledaoci su s povjerenjem ostajali uz naš program.

Pri tom, naravno nisu zapostavljeni ni ostali programski sadržaji, poput filmskog, bogatog serijskog i zabavnog programa .

Hvala vam za povjerenje koje nam svakodnevno ukazujete.

Želimo vam dobro zdravlje i da vas u 2021. godini obradujemo nekim ljepšim vijestima i sadržajima.

Vaša BN televizija.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: rtvbn.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

DRAGIŠA KATIĆ KALE: Jedan o mlađih sinonima FK “Proleter“ Dvorovi

Jedan o mlađih sinonima FK “Proleter“ Dvorovi. Dugogodišnji igrač, kapiten, trener i direktor stadiona u Dvorovima, omiljen, poštovan...

ŠAROVIĆ: SDS na izbore izlazi pod sloganom “Živjećeš bolje“

Srpska demokratska stranka na predstojeće izbore izlazi sa sloganom „Živjećeš bolje“, saopštio je ovo danas na konferenciji za...

MALETIĆ: Savo Bakajlić preko Nedžada Biće koji ima “SAKSIJU ZEMLJE“ i federalnih udruženja hoće nemire u Srpskoj

Zoran Maletić, pomoćnik ministra za poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede RS, komentarišući današnju konferenciju za medije Udruženja poljoprivrednika "Sela...

Savo Bakajlić traži ostavku Gradonačelnika Bijeljine i raspuštanje Skupštine (video)

Predsjednik Udruženja „Sela Semberije i Majevice“, Savo Bakajlić, danas je održao konferenciju za medije na kojoj je zatražio...