Gradonačelnik Bijeljine sugrađanima čestitao Novu 2021. godinu

Datum:

Share post:

Povodom Nove godine, gradonačelnik Bijeljine LJubiša Petrović građanima Grada Bijeljina uputio je prazničnu čestitku u kojoj se ističe:
​Dragi sugrađani i prijatelji,

Na pragu smo nove 2021. godine, koja nas uvodi u treću deceniju 21. vijeka i za koju se nadam da će nam svima donijeti više sreće, sloge i ljubavi, kao i svakog dobra i napretka za naš narod, našu Bijeljinu i Semberiju, a takođe i sve naše porodice i pojedince.

Iza nas je godina poteškoća i izazova, ali uvjeren sam da će nam nedaće i gubici kroz koje prolazimo poslužiti kao dobre pouke kako da u narednoj godini i novoj deceniji radimo vrijednije i bolje, kao i da budemo bolji ljudi. U teškim okolnostima i pred velikim iskušenjima našeg vremena, ljudi Bijeljine i Semberije su dokazali da nas nisu napustile naše neprolazne vrijednosti: humanost, solidarnost, poštenje, dostojanstvo, odgovornost i ljubav prema bližnjima i sugrađanima. Stoga su opravdane naše nade i očekivanja da, ukoliko se složno potrudimo, Bijeljina i njeni građani ulaze u bolju godinu i srećnije doba.

Želim vam mir, dobro zdravlje, sreću i uspjeh na svim poljima, da u novoj godini njegujete i razvijate prijateljstva, uzajamnu ljubav i poštovanje i snažnu volju za ličnim i opštim boljitkom.

Uz želje da vas služi dobro zdravlje, molim vas da praznik Nove godine i dane koji slijede provedete potpuno se pridržavajući važećih epidemioloških mjera i da budete odgovorni prema svom i zdravlju drugih ljudi, kao i da praznike provedete u krugu svojih porodica, u harmoniji i blagostanju.

Svako dobro i srećna Nova godina!

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: Gradska uprava

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

LOPARE: Načelnik Savić organizovao prijem povodom Đurđevdana za Miroslava Kojadinovića (foto)

Načelnik Lopara Rado Savić, sa saradnicima, je danas povodom Đurđevdana, Dana i krsne slave opštine organizovao prijem za...

Kineski predsjednik stigao u Srbiju – dočekao ga Vučić i državni vrh

Kineski predsednik Si Đinping doputovao je večeras oko 21.40 časova u Beograd, a na aerodromu "Nikola Tesla" dočekao...

Crvena zvezda u velikom finalu!

Košarkaši Crvene zvezde savladali su ekipu Mege rezultatom 94:69 i plasirali u finale ABA lige. Sjajno su počeli meč...

Grupa od 13 hodočasnika iz Rudog krenula je prema manastiru Ostrog

Na pokloničko putovanje iz Rudog danas je krenula grupa od 13 hodočasnika koji će pješačiti oko 220 kilometara...