BIJELJINA: Zvijezda 09 pokorila “Luke”

Datum:

Share post:

 Fudbaleri Zvijezde 09 pobijedili su Slobodu rezultatom 3:0 u premijernom susretu 13. kola Prve lige Republike Srpske na stadionu “Luke”.

Prvi gol za goste iz etno-sela Stanišići postigao je Ševkija Resić u 45. minutu iz penala, da bi na 2:0 povisio Jovan Bokić u 71. minutu.

Konačan rezultat u Mrkonjić Gradu postavio je Ognjen Stjepanović u 88. minutu. Lider šampionata Krupa u ovom kolu u subotu od 14.30 časova biće gost povratnika u prvoligaško društvo, Famosa, koji se pokazao kao tvrd orah svim protivnicima, pogotovo na svom stadionu u Istočnoj Ilidži.

Međutim, u kanjonu Tijesno su čvrsto riješeni da u preostalih pet kola ostvare maksimalan učinak i prvi prođu kroz cilj poslije jesenjeg dijela šampionata.

U ostalim susretima 13. kola Prve lige Republike Srpske sastaju se: subota: Tekstilac – Slavija, Sutjeska – Laktaši, Ljubić – Omarska, Drina (Z) – Alfa Modriča, Željezničar Sport tim – Sloboda (NG), Rudar Prijedor – Podrinje (J) (14.30 časova). Nedjelja: Radnik – Kozara (16.30).

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: glassrpske.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

POMOĆ PEDIJATRIJSKOJ ONKOLOGIJI: Nikola Rokvić na putu HODOČAŠĆA do manastira Nektarija Eginskog (video)

"Idemo dalje za dječju radost" Koliko je Nikola Rokvić skupio novca nakon 5 DANA HODOČAŠĆA Prije pet dana, ispred...

OTVOREN POZIV NA RAT: Bošnjačke organizacije ponovo zveckaju oružjem

Saopštenje organizacije “Bosansko-bošnjačko narodno vijeće” u kojem je bošnjački narod pozvan “na samoorganizovanje” i u kojem je istaknuto...

Identifikovano lice koje je pokidalo tablicu sa privatnog vozila gradonačelnika Bijeljine Ljubiše Petrovića

Sinoć (četvrtak, 25. april 2024.) u poznatom bijeljinslom salonu je bila organizovana proslava povodom odlaska u penziju jednog...

U Bijeljini održana prezentacija projekta „Zdrave zajednice u BiH“ (foto)

U prostorijama Gradske uprave grada Bijeljina danas je održana prezentacija projekta "Zdrave zajednice u BiH" koji uz finansijsku...