BIJELJINA: Pristiglo 1.783 Zahtjeva za regresirano GORIVO i stotinjak Zahtjeva za PAKET POMOĆI malim poljoprivrednicima

Datum:

Share post:

Juče, 30. marta, počelo je izdavanje Zahtjeva za regresirano gorivo, a danas 31. marta počele su prijave za pakete pomoći za male poljoprivrednike.
 
Mali poljoprivredni proizvođači iz Semberije imaće mogućnost da ostvare pravo na pakete pomoći koje će obezbijediti Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, u saradnji sa Gradskom upravom Grada Bijeljina.
 
Da bi se izbjegla veća okupljanja građana, Štab za vanredne situacije Grada Bijeljina donio je odluku da se Zahtjevi za regresirano gorivo mogu preuzimati u svih 15 Mjesnih kancelarija i u Odjeljenju za poljoprivredu Grada Bijeljina, dok zainteresovani poljoprivrednici upitnike mogu preuzeti u prizemlju zgrade gradskog Odjeljenja za poljoprivredu.
 
„Do sada, pristiglo nam je 1.783 Zahtjeva za regresirano gorivo, a stotinjak zahtjeva, odnosno popunjenih upitnika za pakete pomoći malim poljoprivrednim proizvođačima. Napominjem, prijave za pakete pomoći mogu se vršiti do petka, 3. aprila, s obzirom na ograničen broj od 550 paketa“, rekla je za portal „Dešavanja u Bijeljini“ Cvijeta Jocić, samostalni stručni saradnik iz oblasti poljoprivrede.
 
Paket pomoći sadrži sjeme i rasadu povrća za bašte do 500 m², kao i potrebna đubriva za prihranu.
 
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

AGRO SAVJET: Tikve sudovnjače

Tikve sudovnjače, a najpoznatije su natega i vrg, danas rijetko ko gaji mada su nekada imala široku upotrebu...

SERVISNE INFORMACIJE za 15. avgust: Prekidi u snabdijevanju vodom i električnom energijom

Zbog otklanjanja kvara na vodovodnoj mreži i priključenja novog korisnika na vodovodnu mrežu, danas će, u vremenu od...

U Bijeljini rođena JEDNA BEBA

U porodilištu bolnice „Sveti Vračevi“ u Bijeljini u protekla 24 časa rođena je jedna djevojčica. Broj rođenih i upisanih...

Današnje CIJENE voća, povrća i cvijeća na ZELENOJ PIJACI u Bijeljini

Cijene voća i povrća na Zelenoj pijaci u Bijeljini NAZIV PROIZVODA J.mjere CIJENA 0 KROMPIR kg 1,00-1,50 KM 1 MLADI KROMPIR kg 1,50 KM 2 CRNI LUK kg 1,00-1,50 KM 3 BIJELI LUK kg 8,00 KM 5 PASULJ kg 4,00-5,00 KM 6 PAPRIKA...