BIJELJINA: MLADI U ŠETNJI ZA ZDRAVO SRCE

Datum:

Share post:

Svjetska zdravstvena organizacija je 2000. godine ustanovila obilježavanje Svjetskog dana srca – 29. septembra sa ciljem podizanja svijesti ljudi širom svijeta o kardiovaskularnim bolestima, među kojima su i moždani i srčani udar, koji su vodeći uzroci smrti i invaliditeta u svijetu. 
 
U vremenu kada se suočavamo sa pandemijom virusa korona posebno važno zdravstveno pitanje su oboljeli od kardiaovaskularnih bolesti koji spadaju u ranjivu grupu kod kojih se u slučaju Covid-19 mogu razviti komplikacije bolesti i teža klinička slika. 


 
Aktivi mladih 10 političkih stranaka  su ce ujedinili i poslali snažnu poruku da je zdravlje na prvom mjestu i da je neophodno usvajati zdrave stilove života. Simboličnom šetnjom kroz grad su obilježili ovaj značajan datum koji se odnosi na zdravlje srca i prevenciju kardiovaskularnih bolesti. 
 
Iz Izbornog štaba mladih koalicije koja  podržava Miću Mićića kao kandidata za gradonačelnika poručuju da se zalažu za jedinstvo Bijeljine i u ovoj oblasti.
 
Ovim putem pozivamo građane da više vode računa  o  svom zdravlju i podrže sve aktivnosti  koje promovišu zdrav način života – poručila je Olga Tmušić, predsjednica Aktiva mladih SDS Semberija – Mićo Mićić.
 
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com
 
 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Vuk Lukić iz Bijeljine pješke stigao do Ostroga (video)

Na hodočašće, put Ostroga 13. aprila krenuo je Bijeljinac Vuk Lukić, jer je želio da se pokloni moštima...

Kadeti OK ’’Radnik’’ Bijeljina na Majskom turniru u Beogradu (foto)

Kadeti OK ’’Radnik’’ iz Bijeljine su učestvovali po prvi put na tradicionalnom Majskom turniru u Beogradu. -Rezultatski, što je...

APEL SVIM DOBRIM LJUDIMA: Pomozimo Sanelu iz MZ Janja da obnovi kuću nakon požara (foto,video)

Sanelu Đeziću iz Janje kod Bijeljine je potrebna materijalna i svaka druga pomoć kako bi što prije sanirao...

KOŠARAC: Cvijanovićeva pred SB UN jasno iznijela stavove politike Srpske i predsjednika Dodika

Srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović sinoć je pred SB UN jasno i argumentovano, bez suvišnih riječi, iznijela...