BIJELJINA bogatija za ''ŠPAJZ'' – OTVORENA prodavnica ZDRAVE HRANE

Datum:

Share post:

U Bijeljini je počela sa radom prodavnica zdrave hrane pod nazivom „Špajz“. Vlasnik „Špajza“ Draško Perić potrudio se da na drugačiji način popuni prostor od 25 kvadrata i pruži široki asortiman zdrave hrane, čajeva, začina i sličnih proizvoda.

„U ponudi imamo između 250 i 300 proizvoda. Razne vrsta čajeva – matičnjak, maslina, kupina, virak čaj, ehinacea… Oko 25 vrsta začina, razne sjemenke… Imamo i dodatke ishrani – suplemente, proteine, surutku, razne vrste riže, gljive… Naravno, nezaobilazno je i organsko voće i povrće, gdje smo uspostavili saradnju sa bijeljinskim „Agro planom“. Htjeli smo saradnju sa nekim na lokalnom nivou i drago nam je što imamo tu mogućnost. Imamo u planu, a ostvarili smo i kontakt i gradimo dobru priču sa ljudima iz Konjević polja koji već dugi niz godina to rade ozbiljno“, rekao je Perić za portal Dešavanja u Bijeljini.

„Špajz“ posjeduje i širok asortiman ulja, džemove za dijabetičare, jabukovo sirće, kozje proizvode, pahuljice, brašno, bezglutenske proizvode…

„Napravili smo i tri vrste paket poklona od čokoladnih dražeja. Paket poklon može da sadrži ono što mi izdvojimo iz asortimana, ali pružamo i mogućnost mušterijama da sami sastave svoje pakete od naših zdravih proizvoda. U razgovoru smo sa nutricionistom. Ona će, za početak, zbog svojih obaveza u Beogradu i Zvorniku, ostavljati mogućnost da ljudi preko mene ili u direktnom kontaktu s njom postavljaju pitanja i da ona odgovara savjetom. Nadamo se da ćemo u narednih mjesec dana do dva nutricionista moći lično da komunicira sa ljudima u našoj prodavnici. Moram da podsjetim da sam ja neko ko je i sam imao problema sa gojaznošću i preko 120 kilograma. Uz poseban način ishrane i unošenjem zdrave hrane, uspio sam da riješim taj problem. Uz čvrstu volju, čovjek može da počne sa zdravom ishranom, da se vremenom i zaljubi u ovu hranu i ovu vrstu ishrane i shvati šta je unosio u sebe sve prethodne godine. Mogu da kažem da se ljepše osjećam, pozitivnije mislim i ljepše spavam“, iskren je Perić.

Radno vrijeme „Špajza“ je od 7.00 do 18.00 časova, subotom od 7.00 do 15.00 časova, a nalaze se u Ulici Miloša Crnjanskog 24, preko puta Zelene pijace.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

PODIJELJENI VASKRŠNJI DAROVI EPISKOPA FOTIJA

U susret proslavljanju Praznika Vaskrsenja Gospoda Isusa Hrista, blagoslovom Episkopa zvorničko-tuzlanskog Gospodina Fotija, jerej Branislav Nedić, protođakoni Nemanja...

Bijeljina postaje turistička destinacija

Osim velikih gužvi, u Bijeljini je primjetan i povećan broj turista u prazničnim danima. To govori u prilog...

Vučević prvi zvanični susret na novoj funkciji obavio sa Patrijarhom Porfirijem

Predsjednik Vlade Miloš Vučević izjavio je danas da mu je drago što je svoj prvi zvanični sastanak na...

VIŠKOVIĆ: Srpska je finansijski stabilna

Srpska je finansijski stabilna. Od kraja 2018. godine do danas penzije su povećane za 60,1 odsto, a plate...