BIJELJINA: Banja Dvorovi obilježila krsnu slavu (foto)

Datum:

Share post:

U Banji Dvorovi kod Bijeljine danas je obilježena  krsna slava ove banjsko-rekreativne ustanove, Sveti prvomučenik i arhiđakon Stefan, zaštitnik loze Nemanjića, u narodu poznatija kao Sveti Stefan.


Direktor Banje Dvorovi Milorad Zekić čestitao je zaposlenima slavu, kao i novogodišnje i božićne praznike.

Takođe direktor Miloraz Zekić je čestitao svim građanima Dan Republike Srpske – 9. januar, 31. rođendan Republike Srpske, istakavši da je zadovoljan 2022. godinom, kao i da sa ambicioznim, ali realnim planovima ulazi u 2023. godinu.

TESTNA REKLAMA

Zekić je izrazio nadu da će sve zacrtano i planirano u ovoj ustanovi biti i završeno kako bi se ovaj kompleks priveo u potpunosti banjsko rekreativnoj namjeni.

Vjerujemo u perspektivu ove ustanove i nadamo se da ćemo u ovoj novoj godini imati dovoljno posla kako bi nastavili sa napretkom u radu i realizovali napore za proširenje kapaciteta, naglasio je Zekić.

IVANIĆ – Pozitivni rezultati Banje za pohvalu

Kum slave Dimitrije Ivanić rekao je da činjenica da Banja Dvorovi opet bilježi pozitivan rezultat kada je riječ o finansiajama jako dobra, jer se u današnjem vremenu, kako je rekao, malo institucija sa javnim upravljanjem može time pohvaliti.

„Znam koliku žrtvu nosite. Želim vam da zajedeno nastavite ovaj put. Mislim da imate dovoljno snage da iznesete ovaj posao, mudrosti vam ne nedostaje, a prirodne ljepote koje Banja ima će sigurno dopuniti taj vaš put. Na tom putu vam želim puno sreće“, rekao je kum slave Dimitrije Ivanić.

Krsna slava obilježena je i ove godine skromno, u prisustvu radnika, sveštenika i kuma slave.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Đokovićeve sljedeće mete i brojke koje bi ga učinile besmrtnim

Novak Đoković je najbolji igrač svih vremena i ta rečenica već sada može da se izgovori bez ikakve...

BIJELJINA: KMF Radnik MD Shop srušio lidera

U susretu dvije prvoplasirane ekipe U-19 Premijer lige BiH, grupa Sjever, u Velikoj Brijesnici domaća ekipa FK Doboj...

SANKCIJE SRPSKOJ: Šmit najavio reakciju na Dodikov potez

Stižu sankcije Srpskoj: Šmit najavio reakciju na Dodikov potez Kristijan Šmit, kojeg Republike Srpska ne priznaje za visokog predstavnika...

BIJELJINSKOJ BOLNICI „SVETI VRAČEVI“ PRIZNANJE OPŠTINE PELAGIĆEVO (foto)

Na svečanoj akademiji povodom 30 godina od osnivanja opštine Pelagićevo, JZU Bolnica “Sveti Vračevi” Bijeljina dobitnik je priznanja...