Akcija Crvenog krsta Bijeljina „Jedan slatkiš, jedno dijete“ od 12. do 17. decembra

Datum:

Share post:

Saopštenje Gradske organizacije „Crvenog krsta“ Bijeljina prenosimo u cjelosti:

„Obavještavamo Vas da će u periodu od 12.12.2022. godine do 17.12.2022. godine Aktiv mladih Crvenog krsta Bijeljina u saradnji sa volonterima srednjih škola i lokalnim marketima sprovesti akciju pod nazivom ’’JEDAN SLATKIŠ JEDNO DIJETE’’ u kojoj za cilj imamo skupiti veliki broj slatkiša koje ćemo u vidu novogodišnjih paketića uručiti djeci socijalne kategorije i udruženjima koja se tom kategorijom bave.

’’JEDAN SLATKIŠ JEDNO DIJETE’’ je akcija Već možemo reći tradicionalna, u prošlogodišnjoj akciji je skupljeno i podijeljeno 1660 novogodišnjih paketića, ukoliko ove godine dostignemo isti broj smatraćemo akciju više nego uspiješnom a očekujemo i veći odziv nego prethodnih godina.

Kako se pridružiti akciji? Naši volonteri će od 12.12. do 17.12. biti na ulazima marketa koji su podržali akciju te obavještavati posjetioce o sprovođenju akcije, to jeste zamoliti ih da, ukoliko su u mogućnosti, kupe bilo koji slatkiš i isti predaju volonterima po izlasku.

Po završetku akcije veoma transparentno izvještaj o podijeljenim paketićima svi učesnici će imati priliku vidjeti na našoj zvaničnoj Facebook stanici: Crveni krst Bijeljina.

S obzirom na dosadašnje iskustvo, dobar odziv, podršku i našu transparentnost smatramo da će akcija biti sprovedena u najboljoj mogućoj novogodišnjoj atmosferi te pozivamo sve zainteresovane da nam se pridruže.

Naši volonteri će se nalaziti u sljedećim objektima:
– Marketi ’’BOST’’
– Market ’’Fortuna’’
– Market ’’ TROPIC’’ tržni centar CityMall
– Market ’’EKO’’
– Megamarket ’’FIS’’“

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Zašto i kome smeta KMF ’’Radnik MD SHOP’’ Bijeljina?

Saopštenje za javnost sa zvaničnog FB naloga KMF ’’Radnik MD SHOP’’ Bijeljina prenosimo u cjelosti Juče u Bijeljini pred...

BIJELJINA: Kuća Arsenovića u Donjem Crnjelovu puna djece, sloge i ljubavi (foto)

Iz semberskih sela, posljednjih godina, uglavnom se odlazilo, jer mladi ljudi bolju budućnost vide u gradovima ili u...

Još jedna crkva u Istanbulu postaje džamija

U Istanbulu će sutra za vjernike svečano biti otvorena džamija Karije, prvobitno Crkva Hrista Spasitelja, koja je do...

Danas je Međunarodni dan babica

Danas je Međunarodni dan babica, koji je, 1992. godine, ustanovila Internacionalna konfederacija babica. Grupa babica iz Evrope, uglavnom...