Akcija Crvenog krsta Bijeljina „Jedan slatkiš, jedno dijete“ od 12. do 17. decembra

Datum:

Share post:

Saopštenje Gradske organizacije „Crvenog krsta“ Bijeljina prenosimo u cjelosti:

„Obavještavamo Vas da će u periodu od 12.12.2022. godine do 17.12.2022. godine Aktiv mladih Crvenog krsta Bijeljina u saradnji sa volonterima srednjih škola i lokalnim marketima sprovesti akciju pod nazivom ’’JEDAN SLATKIŠ JEDNO DIJETE’’ u kojoj za cilj imamo skupiti veliki broj slatkiša koje ćemo u vidu novogodišnjih paketića uručiti djeci socijalne kategorije i udruženjima koja se tom kategorijom bave.

’’JEDAN SLATKIŠ JEDNO DIJETE’’ je akcija Već možemo reći tradicionalna, u prošlogodišnjoj akciji je skupljeno i podijeljeno 1660 novogodišnjih paketića, ukoliko ove godine dostignemo isti broj smatraćemo akciju više nego uspiješnom a očekujemo i veći odziv nego prethodnih godina.

Kako se pridružiti akciji? Naši volonteri će od 12.12. do 17.12. biti na ulazima marketa koji su podržali akciju te obavještavati posjetioce o sprovođenju akcije, to jeste zamoliti ih da, ukoliko su u mogućnosti, kupe bilo koji slatkiš i isti predaju volonterima po izlasku.

Po završetku akcije veoma transparentno izvještaj o podijeljenim paketićima svi učesnici će imati priliku vidjeti na našoj zvaničnoj Facebook stanici: Crveni krst Bijeljina.

S obzirom na dosadašnje iskustvo, dobar odziv, podršku i našu transparentnost smatramo da će akcija biti sprovedena u najboljoj mogućoj novogodišnjoj atmosferi te pozivamo sve zainteresovane da nam se pridruže.

Naši volonteri će se nalaziti u sljedećim objektima:
– Marketi ’’BOST’’
– Market ’’Fortuna’’
– Market ’’ TROPIC’’ tržni centar CityMall
– Market ’’EKO’’
– Megamarket ’’FIS’’“

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

GOVEDARICA: Nađeno rješenje – radnicima SDS biće isplaćene plate

Nađeno rješenje: Radnicima SDS-a biće isplaćene plate Šef Kluba poslanika SDS-a održao je jutros sastanke sa predstavnicima Vlade Republike...

„Trofej Bijeljina 2024“ 11. maja u Bijeljini (foto)

Za nešto manje od dvadeset dana, tačnije u subotu 11 maja u Bijeljini, u organizaciji karate kluba "UNSU"...

JU OŠ „Dvorovi“ iz Dvorova posjetila Udruženje „Bijeljinska djeca suncokreti (foto)

Učenici škole zajedno sa direktorom i defektologom OŠ "Dvorovi" iz Dvorova kod Bijeljine posjetili su udruženje: „Bijeljinska djeca...

Međunarodni savjetodavni dani nosilaca penzijskog i invalidskog osiguranja u BiH i Republici Austriji 7. i 8. maja u Sarajevu (foto)

Saopštenje Fonda PIO RS prenosimo u cjelosti: "Međunarodni savjetodavni dani između nosilaca penzijskog i invalidskog osiguranja u BiH (Fond...