ANKA TODOROVIĆ (SDS) o glasanju odbornika PDP: KUPOVINA-PRODAJA-UZIMALA DAVALA! (video)

Datum:

Share post:

Anka Todorović, odbornik SDS u Skupštini Grada Bijeljina, rekla je da je Klub odbornika SDS na današnjoj sjednici uputio Prijedlog zaključka, koji je  usvojen, da se preispitaju sva zaposlenja u svim ustanovama i preduzećima koja se finansiraju iz budžeta grada Bijeljina, uključujući i Gradsku upravu.

„Takođe, tražimo i da se ubrzaju svi procesi koji se tiču krivičnih prijava, prekršajnih i drugih koje su upućene u vezi sa radom bivše, sadašnje i uopšte Gradske uprave“, rekla je Todorović.

Kada je riječ o ocjeni budžeta, Todorović je rekla da je budžet uobičajni, ne može ga definisati precizno, da li je razvojni ili potrošački.

TESTNA REKLAMA

„Sve vrijeme vođena jedna neravnopravna bitka između skupštinske većine i Gradonačelnika i prosto mislim da je sve ono što je Gradonačelnik predlagao opstruisano i nije naišlo na razumjevanje od strane skupštinske većine“, jasna je bila Anka Todorović, odbornik SDS.

Ona je takođe naglasila da se u Skupštini vrlo često prelazi granica lijepog ponašanja, i pored njenih apela da se svi ponašaju kao odbornici.

Komentarišući odluku odbornika PDP da podrže amandman na rebalans budžeta, upućen od strane Koalicije „Dogovor za Bijeljinu“, Todorović je rekla  da je to čista kupovina-prodaja, odnosno, „uzimala-davala“.

Klub odbornika PDP PODRŽAO amandman na rebalans budžeta uložen od strane koalicije ,,Dogovor za Bijeljinu“

„Ne ulazim u to, nismo se dogovarali u okviru koalicije i mi smo u SDS danas tek saznali za taj amandan. Mi (SDS) smo bili uzdržani na sve amandmane i  treba da budemo principijelni. Ukoliko smo u ovoj Skupštini podržali sve izvještaje o radu svih gubitaša u prošloj godini, kako je moguće da sada imamo duple standarde i da npr. optužujemo Gradonačelnika za nešto što se skupštinskoj većini ne dopada“, zaključila je Todorović.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

BIJELJINA: Drina ostavila pustoš u Janji – pomoći poljoprivrednicima niotkuda! (foto,video)

Drina je ostavila pustoš na poljoprivrednim imanjima u MZ Janja kod Bijeljine a pomoći niotkuda tako da poljoprivrednici...

Vico Zeljković najavio povratak na scenu fudbalske A reprezentacije Republike Srpske

"A" selekcija mirovala 21 godinu: Povratak na međunarodnu scenu reprezentacije Srpske Reprezentativne selekcije Republike Srpske vraćaju se na fudbalsku...

Da pređemo na TI – BOJAN NOVOKMET – Pamtim momenat kad sam prvi put zakoračio na odbojkaški teren (video)

Bojan Novokmet, odbojkaš, menadžer... vlasnik "Sunrise" u Bijeljini, bio je gost emisije „Da pređemo na TI“. Novokmet je...

USORAC: Mljekari u Srpskoj nezdovoljni visinom podsticaja

Proizvođači mlijeka u Republici Srpskoj nisu zadovoljni novim nacrtom Pravilnika o uslovima i načinu ostvarivanja novčanih podsticaja za...