PETROVIĆ: Sa Jasminom Abdulahagić i sa njenim timom se može jako lijepo diskutovati i moguće je sarađivati

Datum:

Share post:

Gostujući u emisiji „MAT“ BN Televizije, Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović, govorio je o održanom Sajmu turizma i gastokulture u Bijeljini, te istakao da se Bijeljina može pohvaliti uzlaznom putanjom kada je riječ o turističkoj ponudi, odnosno, broju noćenja i broju turista koji su posjetili Bijeljinu.

„Kada su u pitanju rezultati, moram iskoristiti ovu priliku da vam predstavim jedan sjajan primjer. Direktorica Turističke organizacije grada Bijeljina je Jasna Abdulahagić. Sa svojim rezultatima i sa svojim timom je postigla to da i po pitanju turističke infrastrukture, turističke signalizacije, ponude, planova, ideja i realizacije tih projektnih aktivnosti, da uradi mnogo i tu su rezultati vidljivi da je ostvaran broj noćenja preko 90.000 u Bijeljini za prošlu godinu, a da je broj turista koji je posjetio Bijeljinu preko 44.000. Zašto sam ovo rekao? Direktorica Turističke organizacije je imenovana ispred Socialističke partije i njeno imenovanje potiče od strane Skupštine grada Bijeljina. Zašto tvrdim da je sve u ljudima?! Sa tom osobom i sa njenim timom se može jako lijepo diskutovati, jako lijepo razgovarati i vidjeti šta je ono sve što možemo unaprijediti. Zašto? Zato što su namjere rukovodstva Turističke organizacije čiste. Vi vidite da je to sve čisto. Sa takvim ljudima je jako lijepo, jako korisno i vrlo moguće sarađivati“, rekao je Gradonačelnik Petrović.

Petrović je istakao da je cilj za tekuću godinu da se ostvari magična brojka od preko 100.000 noćenja i preko 50.000 turista koji su posjetili Bijeljinu.

Gradonačelnik je naveo da Bijeljina itekako ima čime da se pohvali kada je riječ o turizmu, odnosno, granama turizma kao što je vjerski, gastronomski, lov, ribolov i dio turizma koji se oslanja na kulturno-istorijsko nasljeđe.

„Zaista, šest do sedam nabrojenih grana turizma govori o jednoj širokoj turističkoj ponudi grada Bijeljine, ali je neophodna izgradnja infrastrukture. Šta to konkretno znači? Predivan lokalitet u mjesnoj zajednici Banjica, blizu manastira Tavna, govori da sama staza, sama pristupačnost ka jednom vodopadu koji je rijedak u ovom regionu, govori nama da mi moramo uraditi i urađenu pristupnu stazu, po uzoru na Zlatibor“, rekao je Petrović.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

BIJELJINA: Radnik “lako“ sa Veležom

Igrači novog šampiona Republike Srpske Radnika iz Bijeljine  lako su u meču 32. kola izašli na kraj sa...

A.D.”GRAD” BIJELJINA na 91. Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu (foto)

Pod sloganom „Najbolje iz Vojvodine“, u Novom Sadu danas je otvoren 91. Međunarodni sajam poljoprivrede, koji ove godine...

DODIK: PDP su stranci rekli da izađu na izbore po Šmitovom zakonu

 Lider SNSD-a Milorad Dodik izjavio je danas da činjenica da PDP nije učestvovao u izradi Izbornog zakona Republike...

BORENOVIĆ: Dodik opet pokušava da svoje brljotine pere preko PDP

Najveći prevarant i lažov koji se ikada rodio u ovom narodu, Milorad Dodik, opet pokušava da svoje brljotine...