Predstavnici TO Bijeljina boravili u radnoj posjeti Podrinju (foto)

Datum:

Share post:

Bijeljina i Loznica, gradovi naslonjeni na obalu Drine, veže mnogo toga zajedničkog. Veliki broj stanovnika posjećuju se međusobno, porodična povezanosti a svakako da su i brojna turistička mjesta prilika da ove dvije lokalne sredine stvore još veću povezanost.

-Danas smo napravili prvi korak ka tom cilju obilaskom Banje Koviljača i Loznice, te radnim sastancima sa predstavnicima Royal Spa Hotela i Turističke organizacije grada Loznice, saopšteno je iz Turističke organizacije Bijeljina.

U Loznici je dogovorena saradnja u oblasti organizovanja obostranih turističkih posjeta uz ugodan boravak i obilazak etno restoran Sunčana reka veoma posjećene destinacije od strane bijeljinaca.

-Najveća zainteresovanost, kada je riječ o gostima iz Podrinja, vlada za jednodnevne izlete u manastir Tavna, posjetu gradu i naravno Etno selu Stanišići, kažu u TO Bijeljina.

-Hvala dragim kolegama iz TO Loznice i menadžmentu Royal Spa Hotela koji su iskazali dobrodošlicu a u skorije vrijeme bićemo domaćini za obje ustanove, uz poruku “vidimo se na Sajmu turizma i gastro kulture u Bijeljini“, kažu na kraju iz TO Bijeljina.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Teja Dora skače od sreće, SRBIJA U FINALU!

Najveće muzičko takmičenje "Evrovizija 2024" održava se ove nedelje u Malmeu u Švedskoj, gdje se predstavnica Teja Dora...

LOPARE: Načelnik Savić organizovao prijem povodom Đurđevdana za Miroslava Kojadinovića (foto)

Načelnik Lopara Rado Savić, sa saradnicima, je danas povodom Đurđevdana, Dana i krsne slave opštine organizovao prijem za...

Kineski predsjednik stigao u Srbiju – dočekao ga Vučić i državni vrh

Kineski predsednik Si Đinping doputovao je večeras oko 21.40 časova u Beograd, a na aerodromu "Nikola Tesla" dočekao...

Crvena zvezda u velikom finalu!

Košarkaši Crvene zvezde savladali su ekipu Mege rezultatom 94:69 i plasirali u finale ABA lige. Sjajno su počeli meč...