ŽIVIĆ: Mjesna zajednica Donje Crnjelovo je jednaka prema svima (video)

Datum:

Share post:

Mićo Živić, predsjednik Mjesne zajednice Donje Crnjelovo, zamolio je medije da prenose „ono što govornici pričaju“, jer je on, kako kaže predsjednik MZ svih građana, bez obzira na političku pripadnost i ne želi da bilo ko politizuje ono što se događa u selu.

„Bilo šta što je dobro urađeno, ko god da je uradio, želimo da se promoviše i podrži. Sistem za navodnjavanje je bila naša inicijativa i podržani smo od strane Vlade RS – mislim da je to korektno. Ovdje živi vrijedan i radan narod koji radi dan i noć. Sistem se najviše koristi ovdje i u maksimalnoj je funkciji zato što ljudi žele da proizvedu više i kvalitetnije“, rekao je Živić koji je zajedno sa ministrom poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede RS, Borisom Pašalićem, ministrom komunikacija i transporta BiH, Vojinom Mitrovićem i pomoćnikom ministra poljoprivrede, Zoranom Maletićem, danas obišao pumpnu stanicu gdje je izgrađen sistem za navodnjavanje u Donjem Crnjelovu kod Bijeljine.

Kako kaže, Crnjelovci imaju takmičarski duh i žele da budu u svemu najbolji.

„Ružno je da se bilo šta špekuliše. Sve projekte koje smo uradili, pored navodnjavanja, nismo uradili u izbornoj godini. Moram da napomenem da smo uradili i rekonstrukciju škole u Gornjem Crnjelovu. Mi smo to sve radili mimo predizborne kampanje i nema potrebe da ulažemo u izbornoj kampanji. Držimo riječ kao Mjesna zajednica i prema svima smo jednaki bez obzira na političku pripadnost“, zaključio je Živić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Vuk Lukić iz Bijeljine pješke stigao do Ostroga (video)

Na hodočašće, put Ostroga 13. aprila krenuo je Bijeljinac Vuk Lukić, jer je želio da se pokloni moštima...

Kadeti OK ’’Radnik’’ Bijeljina na Majskom turniru u Beogradu (foto)

Kadeti OK ’’Radnik’’ iz Bijeljine su učestvovali po prvi put na tradicionalnom Majskom turniru u Beogradu. -Rezultatski, što je...

APEL SVIM DOBRIM LJUDIMA: Pomozimo Sanelu iz MZ Janja da obnovi kuću nakon požara (foto,video)

Sanelu Đeziću iz Janje kod Bijeljine je potrebna materijalna i svaka druga pomoć kako bi što prije sanirao...

KOŠARAC: Cvijanovićeva pred SB UN jasno iznijela stavove politike Srpske i predsjednika Dodika

Srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović sinoć je pred SB UN jasno i argumentovano, bez suvišnih riječi, iznijela...