ŽENE SNSD BIJELJINA POLOŽILE JOŠ JEDAN ISPIT HUMANOSTI

Datum:

Share post:

U organizaciji Aktiva žena SNSD Bijeljina, zajedno sa kandidatkinjama sa odborničke liste, upriličena je humanitarna akcija i posjeta Udruženju za pomoć licima sa autizmom „Drugačiji svijet“ i tom prilikom su djeci koja boluju od autizma, uručena didaktička sredstva.
 
  • „Ovdje smo da pošaljemo poruku javnosti da se roditelji ove djece svakodnevno bore i da je svaka podrška dobrodošla. Mi smo zajedno uspjeli da se izborimo da se ovom udruženju povećaju sredstva iz budžeta, ali to je nedovoljno da se ozbiljnije i trajnije pomogne ovoj populaciji“, kaže Tanja Bošnjaković, predsjednica Aktiva žena SNSD Bijeljina.
Kandidat za odbornika Danijela Đukin, pozvala je građane da se pridruže akciji i pomognu Udruženje „Drugačiji svijet“, te obećala konkretnu pomoć u narednom periodu.
 
  • „Aktiv žena SNSD- će nabaviti deset stolica za djecu, a ja ću kao direktor Doma zdravlja, staviti na raspolaganje logopede koji će iz ljudskih i humanih razloga dolaziti ovdje i pomagati djeci. Na taj način ćemo dati novi motiv i nadu našim mališanima“, obećala je DanijelaĐukin.
Poruku podrške djeci i njihovim roditeljima, uputila je i Danijela Ognjenović Kovač, kandidat sa odborničke liste SNSD.
  • „Institucije Republike Srpske vode odgovornu socijalnu politiku, i pomažu ugrožene kategorije stanovništva, a nakon pobjede SNSD-a na lokalnim izborima u Bijeljini, mi ćemo se zalagati da se iz budžeta izdvajaju značajnija sredstva za osjetljive kategorije stanovništva, posebno za liječenje djece i podršku roditeljima, poručila je Ognjenović Kovač.
U ime Udruženja „Drugačiji svijet“, zahvalnost ženama SNSD-a, izrazila je Kaća Blagić, podsjećajući na upješnu trogodišnju saradnju i zajedničku borbu u cilju pronalaženja boljih sistemskih rješenja.

Dešavanja u Bijeljini
​Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

EPISKOP FOTIJE: U Vaskrsu sabrana sva ljudska nada (foto)

NJegovo preosveštenstvo episkop zvorničko-tuzlanski Fotije čestitao je predstojeći Vaskrs, ističući da je u njemu sabrana sva ljudska nada. "Ispovijedajući...

Zvezda pregazila Megu u prvom meču i napravila veliki korak ka finalu ABA lige

Košarkaši Crvene zvezde savladali su ekipu Mege u prvom meču polufinala ABA lige i tako napravili veliki korak...

VUČEVIĆ: Od Brisela se očekuje da ne postavlja uslove koji nikome nisu postavljani

Premijer Srbije Miloš Vučević izjavio je da je članstvo u ЕU nacionalni i strateški cilj Srbije, koja očekuje...

BIJELJINA: Borjan Maksimović obišao gradilište u Vidovdanskoj ulici (foto)

Borjan Maksimović  načelnik Odjeljenja za prostorno uređenje po ovlaštenju gradonačelnika Bijeljine je posjetio gradilište u Vidovdanskoj ulici, gdje je...