MIROSLAV MILOVANOVIĆ: U sektor voda uloženo 220 miliona KM

Datum:

Share post:

Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović posjetila je tokom boravka u Bijeljini Javnu ustanovu "Vode Srpske" preko koje je Republika Srpska u sektor vodoprivrede uložila 220 miliona KM nakon katastrofalne poplave 2014. godine.

 
 
 
 
 

"Imamo trenutno aktivnih ugovora vrijednosti 20 miliona KM", rekao je novinarima direktor "Voda Srpske" Miroslav Milovanović.

On je naveo da je tokom sastanka informisao predsjednika Republike o ulaganjima u hidrotehničke objekte širom Srpske i o institucionalnom jačanju same ustanove.

"Mi smo završili građevinski projekat koji predviđa preseljenje i objedinjenje svih naših kanelarija na jedno mjesto", naveo je Milovanović.

On je dodao da "Vode Srpske" planiraju da to završe do kraja 2022. godine.

"Plan je da u naredne dvije godine izvršimo ulaganja preko Vlade Republike Srpske. Pokušaćeno obezbijediti da do kraja 2022. godine imamo novi objekat u koji će biti smješteni svi naši zaposleni, kada je u pitanju sjedište Javne ustanove", najavio je Milovanović.

Dešavanja u BIjeljini
Izvor: infobijeljina.com

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Udruženje medicinskih sestara i tehničara organizovalo godišnju proslavu – VEČE BIJELIH MANTILA U BIJELJINI (foto, video)

Udruženje medicinskih sestara i tehničara večeras je organizovalo godišnju proslavu u svečanom salonu Exkluziv kojem je prisustvovalo preko...

LOPARE: Maturanti Srednjoškolskog centra ’’Vuk Karadžić’’ defileom obilježili kraj školske godine (foto)

Tradicionalnim defileom ulicama Lopara maturanti Srednjoškolskog centra „Vuk Karadžić“ obilježili su kraj školske godine i završetak jedne etape...

Petrović održao radni sastanak na temu izgradnje dječijih igrališta i parkova u Bijeljini

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović je održao radni sastanak na temu izgradnje dječijih igrališta i parkova u Bijeljini te...

Dodik i Kalabuhov razgovarali o političkoj situaciji u Srpskoj

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik i ambasador Ruske Federacije Igor Kalabuhov razgovarali su danas o političkoj situaciji u...