ZAVRŠENO TESTIRANJE: Banjalučki vatrogasci NEGATIVNI na Covid-19

Datum:

Share post:

Na virus korona testirana su 43 vatrogasca iz Banjaluke i svi su negativni, saopšteno je iz Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite RS.

Gradski štab za vanredne situacije u petak je saopštio da je jedan banjalučki vatrogasac zaražen virusom, iz porodičnog klastera.

Testirane su njegove kolege iz čete “Centar” sa kojima je bio u kontaktu.U Odsjeku za civilnu zaštitu rekli su da nema problema u funkcionisanju i organizovanju rada vatrogasne brigade.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: srpskainfo.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Dnevni centar za djecu sa smetnjama u razvoju u Bijeljini obilježio Međunarodni dan osoba sa invaliditetom – Potrebno je afirmisati njihove kapacitete (foto)

Korisnici Dnevnog centra za djecu sa smetnjama u razvoju Centra za socijalni rad u Bijeljini, druženjem sa gostima...

PREMINUO pukovnik Pavle Pajo Milinković prvi komandant Prve posavske brigade IBK VRS

U Rumi je u 75. godini preminuo pukovnik Pavle Milinković -Pajo, prvi komandant Prve posavske brigade Vojske Republike...

Crveni krst RS povodom Međunarodnog dana volontera, šalje poruku poštovanja i zahvalnosti volonterima i aktivistima (foto)

Obilježavajući 5. decembar – Međunarodni dan volontera, Crveni krst Republike Srpske posredstvom strukture koju čine 64 opštinske i...

NSRS, Odbor za predstavke u Bijeljini: Zadovoljavajuća bezbjednost i poštovanje prava u zavorima

Predsjednik Odbora Narodne skupštine Republike Srpske za predstavke, prijedloge i društveni nadzor Zagorka Grahovac izjavila je danas da...