WhatsApp olakšao korišćenje aplikacije na Windowsu

Datum:

Share post:

Nova WhatsApp aplikacija za Windows više ne zahtjeva linkovanje sa telefonom kako bi se slale, primale i sinhronizovale poruke.

Ažuriranje na WhatsApp sajtu otkriva da je osvježena Windows aplikacija izašla iz bete i dostupna je za preuzimanje iz Microsoft Storea.

Prije ovoga, korisnici na Windowsu su morali da preuzmu WhatsApp veb-zasnovanu desktop aplikaciju ili da pristupe servisu za razmjenu poruka iz svog veb pregledača.

Nova aplikacija je izvorna za Windows, što bi trebalo da je načini bržom i da joj omogući bolji odziv.

TESTNA REKLAMA

Redizajnirani WhatsApp ima nešto čistiji interfejs u odnosu na prethodnu verziju. Svakako, najveća izmjena je to što više ne morate da telefon konstantno držite onlajn za sinhronizovanje poruka između telefona i desktop aplikacije. Kompanija ističe da trenutno radi i na izvornoj aplikaciji za macOS.

Iz bete je izašla i u potpunosti je dostupna i WhatsApp funkcija za više uređaja. Ona omogućava povezivanje do četiri uređaja na WhatsApp nalog, bez potrebe za telefonom. Sve je obezbjeđeno end-to-end enkripcijom.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: b92.net

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Dodik: Ja hoću da vidim Republiku Srpsku samu i nezavisnu

Kandidat SNSD-a za predsjednika Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je večeras u Vlasenici da Republika Srpska ima šansu...

PETROVIĆ: SDS će rasturiti partiju šaha, figure pokreće narod

-Srpska demokratska stranka, stranka koja će rasturiti partiju šaha u Izbornoj jedinici 6 samo zato jer naše figure...

SPS Bijeljina: Uvjereni u dobre rezultate (foto)

SPS Bijeljina: Uvjereni u dobre rezultate. Druženje sa kandidatima SPS u Bijeljini koje je organizovao Gradski odbor Socijalističke partije...

SPS: Selak posjetio bijeljinski „Pass“ (foto)

Predsjednik Socijalističke partije Srpske i narodni poslanik Goran Selak sa delegacijom SPS posjetio je bijeljinsku kompaniju "Pass" gdje...