“SVAKI KOMENTAR JE SUVIŠAN”: Vukanović o odluci Stanivukovića da podrži današnji miting u Banjaluci

Datum:

Share post:

Da li je Stanivukovićeva podrška i najavljeni dolazak na današnji miting vladajućih u Banjaluci “prelomila” dileme oko toga koga će podržati SDS i Lista za pravdu i red na izborima za gradonačelnika Banjaluke, pitali smo predstavnike tih opozicionih stranaka.

Brzi rasplet

Lider Liste za pravdu i red, Nebojša Vukanović, za Srpskainfo kaže da njegova Lista, najvjerovatnije, neće imati svog kandidata za gradonačelnika Banjaluke, ali da će konačna odluka o tom pitanju biti donijeta vrlo brzo.

– Ono što je jasno jeste to da mi ne možemo podržati Draška Stanivukovića. Moram da sjednem s našim ljudima iz Banjaluke, da napravimo jedan veći skup i da donesemo odluku. Ja živim u Trebinju i nije korektno da govorim o takvim stvarima. Krajem aprila imaćemo jedan veliki sastanak u Palama gdje ćemo razgovarati o konceptu pred izbore i moguće je da se tada dogovorimo kakav će biti naš stav prema Banjaluci. U svakom slučaju, uskoro će biti donesena odluka – kaže Vukanović za naš portal.

Što se tiče odluke Draška Stanivukovića da podrži današnji miting u Banjaluci, Vukanović kaže da je o tome “svaki komentar suvišan”.

– Stanivuković je time još jednom pokazao svoje pravo lice – smatra Vukanović.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

VUK JANKOVIĆ iz Trebinja OSVOJIO SREBRO na Balkanskoj matematičkoj olimpijadi (foto)

Učenik prvog razreda Gimnazije "Jovan Dučić" u Trebinju Vuk Janković osvojio je srebrnu medalju na Balkanskoj matematičkoj olimpijadi...

BIJELJINA: U Janji održan 11. memorijalni fudbalski turnir „Ibrahim, Ejjub i Osman“ (foto)

U Janji je nedavno održan 11. memorijalni fudbalski turnir "Ibrahim, Ejjub i Osman" koji baštini sjećanje na tri...

Koliko će Crvena Zvezda platiti za otkup defanzivaca

Crvena zvezda ima rok za aktiviranje otkupne klauzule Nasera Đige. Naser Điga (21) nedavno je dobio srpski pasoš i...

Sutra obilježavanje 32 godine od osnivanja ’’GARDE PANTERI’’ (foto)

U Bijeljini će sutra (četvrtak, 02. maj 2024.) biti obilježeno 32 godine od osnivanja ’’GARDE PANTERI’’. Garda Panteri je...