VUKANOVIĆ: Sjajna i uspješna tribina na Palama sa Elekom i gostima iznenađenja (foto,video)

Datum:

Share post:

Sinoć (nedjelja. 24. mart 2023.) je u Kulturnom centru Pale održana tribina “Za pravdu i red Lista Nebojše Vukanovića” na temu “Čija je Jahorina?”.

Na javoj tribini na kojoj je najavljeno da će govoriti i govorili su povjerenik Liste u Palama prof. dr Saša Knežević, poslanik u Parlamentu BiH Nenad Grković i Nebojša Vukanović, pojavio se i iznenadni gost Nedeljko Elek, predsjednik Nadzornog odbora OC “Jahorina” i to sa paljanskom omladinom Univerziteta Istočno Sarajevo.

”ČIJA JE JAHORINA”: Elek i paljanska omladina sa Univerziteta ”pojačali” Vukanovićevu tribinu (foto,video)

-Večeras je bila veoma uspješna tribina Za pravdu i red liste Nebojše Vukanovića na Palama na temu čija je Jahorina, a utisak su dodatno pojačali gosti iznenađenja, predsjednik Nadzornog odbora Olimijskog centra Jahorina Nedeljko Elek sa grupom mladih SNSD-ovaca, između ostalih predsjednikom Skupštine opštine Pale te Urošom Bjelicom, savjetnikom Milorada Dodika i predsjednikom Unije studenata Republike Srpske, objavio je na svom blogu lider liste Za pravdu i red Nebojša Vukanović.

Vukanović ističe da je zajedno sa prof.dr Sašom Kneževićem i Nenadom Grkovićem pokušao pojasniti kakva je situacija, zašto Olimpijski centar duguje preko 200 miliona maraka, kako će ih narod vratiti, zašto Pale i Paljani nemaju veliku korist od planine i velikih novaca koji kruže i završavaju u džepovima nekolicine moćnika bliskih vrhu režima te odgovoriti na pitanja građana.

Vukanović kaže da su govorili o zapostavljenom cijelom istoku Srpske i maćehinskom odnosu vlasti SNSD-a, zbog čega se narod masovno iseljava, neravnomjernom razvoju svih dijelova Srpske, te da im se u odgovorima na pitanja priključio i Elek.

-Trudili smo se da budemo dobri domaćini, da se svi osjećaju ugodno, te da se narodu odgovori na sva pitanja, pa i ona neugodna. Elek je došao u svom prepoznatljivom stilu, bahato, izrežirao je i plasirao na Alternativnoj televiziji farsu preko svoje portparolke Sonje Danojlić, koja je fotografisala salu 10 minuta prije početka tribine kako bi objavili vijest nekakvom našem debaklu, ali pokušaj miniranja im nije pošao za rukom, piše Vukanović

-Uskoro ćemo objaviti snimak cijele tribine, koja je trajala skoro dva sata pa treba malo više vremena, a u nastavku pogledajte naše izjave medijima prije početka tribine u Palama. Veliko hvala našoj ekipi Liste za pravdu i red u Palama koja se potrudila da sve dobro organizuje i najavi, kao i rukovodstvo Kulturnog centra Pale koji nam je omogućio da koristimo salu za tribinu, zaklučio je Vukanović.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com/nebojsavukanović.info

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Sveti arhijerejski sabor počinje 14. maja u Pećkoj patrijaršiji

Redovno zasjedanje Svetog arhijerejskog sabora Srpske pravoslavne crkve svečano će početi u utorak, 14. maja, sabornom liturgijom sa...

Prof. dr Slađana Šiljak, član evaluacionog tima imenovana od strane ECARA u posjeti Domu zdravlja Bijeljina

Dom zdravlja Bijeljina dana 08.05.2024. godine je posjetila prof. dr Slađana Šiljak, član evaluacionog tima imenovana od strane...

U Brčkom održan sastanak predsjednika GO/OO PDP iz IJ 6

U prostorijama Partije demokratskog progresa Gradskog odbora Brčko, održan je sastanak koji je okupio predsjednike Gradskih, odnosno Opštinskih...

NEŠIĆ: Treba razmisliti o odlaganju lokalnih izbora te njihovom spajanju sa opštim izborima 2026. godine

Treba da se očitujemo da li učestvujemo u izbornom procesu koji vodi CIK ili ćemo sačekati da na...