”ČIJA JE JAHORINA”: Elek i paljanska omladina sa Univerziteta ”pojačali” Vukanovićevu tribinu (foto,video)

Datum:

Share post:

Elek došao na Vukanovu tribinu, piše 369 portal.

Večeras je u Kulturnom centru Pale održana tribina “Za pravdu i red Lista Nebojše Vukanovića” na temu “Čija je Jahorina?”.

GRKOVIĆ, poslanik Liste Za Pravdu i red u PS BiH nazvao paljansku omladinu ”BARABAMA” pa im se IZVINIO (video)

Na javoj tribini na kojoj je najavljeno da će govoriti i govorili su povjerenik Liste u Palama prof. dr Saša Knežević, poslanik u Parlamentu BiH Nenad Grković i Nebojša Vukanović, ali i iznenadni gost Nedeljko Elek, predsjednik Nadzornog odbora OC “Jahorina” i to sa paljanskom omladinom Univerziteta Istočno Sarajevo.

Po mišljenju mnogih, Elek je najviše govorio i to konstruktivno, tako da su mnogi Tribinu ocjenili veoma zanimljivom, prenosi 369 portal.

U prilogu donosimo iznenadni ulaz Eleka sa građanima koji su takođe htjeli da čuju čija je Jahorina:

Planirani govornici govorili su nepunih pola sata. Predsjednik Nadzornog odbora od dva sata govorio je više od sat vremena. Zanimljiva je bila i najava.

Ono što je za pohvalu da je ovo prva tribina u Palama na kojoj su se mogle čuti optužbe, ali i odgovori na iste. Mnogi posjetioci komentarisali su da je šteta što je tribina trajala samo dva sata.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: 369porta.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Iran, uprkos napadu Izraela, na pragu da NAPRAVI NUKLEARNU BOMBU

Međusobni napadi Izraela i Irana još jednom su bacili svjetlo na činjenicu da ovaj sukob može da se...

Dragan Bojanić na čelu UFSI OFS Bijeljina

Dragan Bojanić je i zvanično potvrđen za predsjednika Udruženja fudbalskih sudija i instruktora OFS Bijeljina. Njega su delegati izglasali...

Jelena Trivić zvanično kandidat za gradonačelnika Banja Luke

Narodni front počeo kampanju: Program za Banjaluku Narodni front ozvaničio je početak kampanje "Program za Banjaluku". Nakon sjednice Gradskog...

Održan zajednički sastanak Izvršnih odbora SDA Bijeljina i Janja (foto)

U Janji kod Bijeljine je juče (petak, 19. april 2024.) održan prvi zajednički sastanak Izvršnih odbora Stranke demokratske...