U Brčkom održan sastanak predsjednika GO/OO PDP iz IJ 6

Datum:

Share post:

U prostorijama Partije demokratskog progresa Gradskog odbora Brčko, održan je sastanak koji je okupio predsjednike Gradskih, odnosno Opštinskih odbora PDP iz Izborne jedinice 6 (Šamac, Pelagićevo, Donji Žabar, Brčko, Bijeljina, Ugljevik i Lopare).

Sastanku su prisustvovali Milenko Ristić predsjednik PDP IJ 6 i predsjednik PDP Lopare, Slaviša Marković potpredsjednik PDP i predsjednik GO Bijeljina, Siniša Golić predsjednik Glavnog odbora PDP i predsjednik GO Brčko, predsjednik GO Pelagićevo i Donji Žabar Vaso Šarkanović i predsjednik GO Ugljevik Dragomir Bato Sekulić.

Sastanak u Brčkom je označio početak pripremnih aktivnosti PDP za nadolazeće Lokalne izbore na kome su detaljno razmotrene individualne strategije Gradskih, odnosno Opštinskih odbora u vezi sa sastavljanjem izbornih lista.

Takođe se raspravljalo o samostalnosti tih lista, njihovoj popunjenosti, ali i o podršci ili delegiranju kandidata za Gradonačelnike i Načelnike u lokalnim zajednicama IJ 6.

-Važno je istaći da se otvoreno razgovaralo o svim mogućnostima i izazovima koji predstoje, o najboljem načinu za ostvarivanje zacrtanih ciljeva PDP uz identifikovane slabosti i opasnosti, ali i prepoznavanje potencijala i kvaliteta određenih odbora PDP, izjavio je predsjednik PDP za IJ 6 Milenko Ristić.

Ristić je na kraju rekao da ovaj sastanak predstavlja još jedan korak ka ostvarenju vizija i ciljeva PDP, sve sa ciljem nastavka uspješnog djelovanja u budućnosti, a u najboljem interesu građana.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

“GECE“ – Igor i Goran Ostojić, vjerni svome FK “Proleter“ Dvorovi (foto)

Igorov i Goranov otac, Zoran Ostojić ''Geca''  potiče iz mlađe generacije i osamdesetih godina prošlog vijeka  je započeo...

BIJELJINA: Proleter iz Dvorova poražen od Gubera

Četvrtom uzastopnom pobjedom fudbaleri Gubera iz Srebrenice napravili su odličan posao, pobjegli su iz zone ispadanja i osigurali...

Vučić stigao u Njujork

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je u Njujork, gdje će 23. maja prisustvovati sjednici Generalne skupštine UN na...

SDS i PDP: Vlast može donositi odluke i bez opozicije

SNSD i koalicioni partneri imaju većinu i mogu donositi sve odluke bez opozicije, saopšteno je iz SDS-a. Iz SDS-a...