Vukanović nastavio sa prozivkama, OBRUŠIO SE na Sonju Karadžić Jovičević

Datum:

Share post:

Poslanik u NSRS, Nebojša Vukanović, nastavio je sa napadima na svoje opozicione kolege iz SDS-a na Tviteru. Nakon što je prethodno loše podnio kritiku zbog nepismenosti, napao je Aleksandra Bogosavca, a danas su Vukanovićeve frustracije osjetili i Sonja Karadžić Jovičević i Siniša Đurić, bivšig sekretar SDS-a u Tesliću.
 

Prvo je nazvao papcima PDP Bijeljina nakon potpisivanja koalicionog sporazuma sa SNSD-om, i poručio da izdajnici neće dugo uživati u plodovima izdaje naroda.

"Još samo jedna stvar i nemam više šta. Što se tiče Sonje, nemaš pravo da je prozivaš, ni ti a pogotovo ne j**eni Draško, da je ne znam koji razlog. Nisi član SDS, ne možeš ti to shvatiti, meni su i otac i djed bili članovi SDS, ne vrijeđaj nam istoriju i tradiciju, nemaš pravo", napisao je Đurić.

A onda je Vukanović osu paljbu i po Sonji Karadžić Jovičević. 

Њеног оца нико не спомиње, а када те неко нападне мораш се бранити.Сви је због оца држе као мало воде на длану, са стотињак гласова је добила све, два компензациона мандата, мјесто потпредсједника, а Вукоти и Босићу је умјесто ријечи хвала вратила јавним пљувањем и нападима. https://t.co/Gn4EINMeq8

— nebojsa vukanovic (@Vukan79) March 13, 2020

"Njenog oca niko ne spominje, a kada te neko napadne moraš se braniti. Svi je zbog oca drže kao malo vode na dlanu, sa stotinjak glasova je dobila sve, dva kompenzaciona mandata, mjesto potpredsjednika, a Vukoti i Bosiću je umjesto riječi hvala vratila javnim pljuvanjem i napadima", napisao je Vukanović.

Rasprava je počela kada je Vukanović napisao da je za njega proble i zabrinjavajuće što su Milana Miličevića (predsjednika GO SDS-a) podržali Sonja, Mićo, Cicko, Bundalo, ekipa u SDS-u bliska Dodiku.

Још само једна ствар и немам више шта. Што се тиче Соње, немаш право да је прозиваш, ни ти а поготово не јебени Драшко, да је не знам који разлог. Ниси члан СДС, не можеш ти то схватити, мени су и отац и дјед били чланови СДС, не вријеђај нам историју и традицију, немаш право.

— Siniša Đurić (@sinisa_djuric) March 13, 2020

Vukanović se sukobio sa Đurićem onog trenutka kada je Đurić poručio da su Vukota Govedarica i Mladen Bosić pogriješili onda kada su Vukanovića stavili na listu u trenutku kada je pola SDS-a Hercegovine bilo protiv njega.

"Mene stavili na Listu? Pa ko je povukao, bi li bez mene na listi imali 2 poslanika" Ko vuče glasove, ko ima ugled i podršku naroda, od Trebinja do Gradiške? Bar ja ninkada ne ćutim, i bar od vas nisam ničim zaslužio javne napade, stalna peckanja i provokacije", napisao je VUkanović.

Мене ставили на Листу? Па ко је повукао, би ли без мене на листи имали 2 посланика? Ко вуче гласове, ко има углед и подршку народа, од Требиња до Градишке? Бар ја никад не ћутим, и бар од вас нисам ничим заслужио јавне нападе, стална пецкања и провокације https://t.co/ua3Butfylt

— nebojsa vukanovic (@Vukan79) March 13, 2020

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: atvbl.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Grupa od 13 hodočasnika iz Rudog krenula je prema manastiru Ostrog

Na pokloničko putovanje iz Rudog danas je krenula grupa od 13 hodočasnika koji će pješačiti oko 220 kilometara...

“BUDI HUMAN“: Igoru je potrebna pomoć dobrih ljudi (foto)

Otac mu je preminuo prije 10 godina od karcinoma, a sada se i on bori protiv iste bolesti Igor...

KOŠARAC: Vidljivo je da se pokušava trasirati put izbornog procesa na Šmitovim stavovima

Zamjenik predsjedavajuće Savjeta ministara Staša Košarac istakao je da je vidljivo da bošnjačka struktura primarno želi da implementira...

BORENOVIĆ U SKOPLJU: Nove tehnologije poželjne u izbornom procesu

Predsjednik PDP i poslanik u PD PS BiH, Branislav Borenović, kao član Delegacije PS BiH u Parlamentarnoj skupštini...