UHAPŠEN SEMBERSKI PEDOFIL IZ POPOVA (foto,video)

Datum:

Share post:

Kako portal Dešavanja u Bijeljini nezvanično saznaje, semberski pedofil Milan Mirić zvani Klempo (39) iz Popova, koji je već od ranije poznat bijeljinskoj policiji, uhapšen je danas, zbog seksualnog uznemiravanja devetogodišnje T.N. i petnaestogodišnje U.A. (imena i prezimena poznata redakciji).

PEDOFIL Milan Mirić  vrbuje maloljetnu T.N. (9 godina)
Početkom maja mjeseca ove godine T.N. (2010. godište) se kretala Majevičkom ulicom, kada ju je zaustavio Mirić koji se, prije toga, zaustavio u toj ulici.


Semberski pedofil vrbuje devetogodišnju T.N.

Mlađa maloljetnica prišla je kolima, kada je Mirić otvorio suvozačeva vrata i upitao je gdje se nalazi Autobuska stanica. Dok mu je T.N. objašnjavala, Mirić joj je pokazao polni organ uz pitanje „Znaš li šta je ovo?“ Djevojčica je uz vrisak pobjegla, a Mirić se uputio dalje iz Majevičke ka Ulici Meše Selimovića.

Autentični video zapis u posjedu redakcije portala Dešavanja u Bijeljini.
 
PEDOFIL Milan Mirić vrbuje maloljetnu U.A. (15 godina)
Isti počinilac, Milan Mirić zvani Klempo iz Popova kod Bijeljine, je dva puta u aprilu mjesecu zaustavio maloljetnu petnaestogodišnjakinju U.A. Prvi put ju je zaustavio u Račanskoj ulici kod takozvane „Stare pošte“ i pitao gdje se nalazi manastir „Ledinci“.

Drugi put, takođe u aprilu, istu maloljetnicu je zaustavio na kružnom toku kod lokala „Mondo“, kada joj je pokazao polni organ.

Dalje, 21. juna, Mirić je U.A. (2005. godište) zaustavio kod Autobuske stanice, tačnije, pored Rajfajzen banke, pitajući je „Gdje si ti, mala, nisam te dugo vidio?“.

Oba slučaja su prijavili očevi maloljetnih djevojčica, a Mirić je od ranije poznat policiji zbog uznemiravanja djevojčica i djevojaka.

Kako nezvanično saznajemo isti je osumnjičen u još nekoliko slučajeva, ali roditelji se plaše da prijave ovog SEMBERSKOG PEDOFILA.


Kuća u Popovima kod BIjeljine u kojoj živi SEMBERSKI PEDOFIL

Zašto ćutimo?
Prije izvjesnog vremena, javnost u Bijeljini je uzdrmala vijest o puštanju na slobodu pedofila iz Lopara koji su izvršili obljubu djevojčice od 13 godina.

Nakon pisanja portala Dešavanja u Bijeljini od strane Vrhovnog suda, poništena je Odluka Okružnog bijeljinskog suda i pedofili su vraćeni u pritvor.

PROČITAJTE:
PEDOFILIJA U LOPARAMA: Sud u Bijeljini optužene za OBLJUBU DJEVOJČICE (13) PUSTIO da se brane sa slobode!
http://www.desavanjaubijeljini.com/sr/news/Bijeljina//12868.pedofilija-u-loparama-sud-u-bijeljini-optuzene-za-obljubu-djevojcice-13-pustio-da-se-brane-sa-slobode!.html
TUŽILAŠTVO BIJELJINA upućuje ŽALBU zbog dozvole da se brane sa slobode PEDOFILI IZ LOPARA (foto)
http://www.desavanjaubijeljini.com/sr/news/Bijeljina//12895.tuzilascarontvo-bijeljina-upucuje-zalbu-zbog-dozvole-da-se-brane-sa-slobode-pedofili-iz-lopara-foto.html
TUŽILAŠTVO BIJELJINA uputilo ŽALBU zbog dozvole da se brane sa slobode PEDOFILI IZ LOPARA (foto)
http://www.desavanjaubijeljini.com/sr/news/Bijeljina//12971.tuzilascarontvo-bijeljina-uputilo-zalbu-zbog-dozvole-da-se-brane-sa-slobode-pedofili-iz-lopara-foto.html
Uvažena žalba tužilaštva u Bijeljini: PEDOFILI IZ LOPARA MORAJU NAZAD U ZATVOR?
http://www.desavanjaubijeljini.com/sr/news/Bijeljina//13085.uvazena-zalba-tuzilastva-u-bijeljini-pedofili-iz-lopara-moraju-nazad-u-zatvor.html

Da li će djevojčice, djevojke i žene, morati da strahuju od ovakvih i sličnih osoba i da li će Milan Mirić zvani Klempo iz Popova kod Bijeljine biti kažnjen za svoja djela ili će Sud dozvoliti propuste kao što je to bio slučaj kod V.S. (45) i N.K. (59) iz Lopara, koji su pušteni da se brane sa slobode.

Tuženima je prethodno pet puta produžavan pritvor zbog bojazni da bi mogli ponoviti navedeno krivično djelo ili dovršiti pokušano krivično djelo, pa su nakon pisanja portala Dešavanja u Bijeljini vraćeni u pritvor da bi napokon dana 02. jula 2020. godine bili osuđeni na ukupno 20 godina zatvora.

PROČITAJTE: 
PEDOFILI IZ LOPARA OSUĐENI NA 20 GODINA ZATVORA
http://www.desavanjaubijeljini.com/sr/news/Bijeljina//14174.pedofili-iz-lopara-osudeni-na-20-godina-zatvora.html

Portal Dešavanja u Bijeljini će slučaj ovog ''SEMBERSKOG PEDOFILA'' pratiti i ubuduće.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

BIJELJINA: Simići iz Trnjaka imaju dugu tradiciju proizvodnje rakije i kuća od drveta (foto)

Jedan od učesnika 13. Međunarodnog sajma turizma i gastrokulture u Bijeljini su i voćnjaci Simić iz Trnjaka. "Mi...

Košarkaši Jahorine prvaci Srpske (foto)

Večeras je u Palama  odigrana i treća utakmica finalne serije doigravanja u okviru MD shop 1.MLRS. Košarkaši Jahorine su...

Sara Ćirković šampionka Evrope: Presrećna sam i preponosna

Sara Ćirković šampionka Evrope: Presrećna sam i preponosna Srpska bokserka Sara Ćirković osvojila je titulu šampiona Evrope, pošto je...

MILIĆEVIĆ SA RADNIKOM ovladao odbojkom BiH: Od ovoga nismo mogli više uraditi

Odbojkaši Radnika iz Bijeljine odbranili su titulu prvaka Bosne i Hercegovine. U finalu su sa 2:0 bili bolji...