ŠUŠIĆ, ZVIJEZDA 09: TEŠKA UTAKMICA ALI ZASLUŽENA POBJEDA

Datum:

Share post:

Fudbaleri Zvijezde 09 danas su savladali odličnu ekipu Drine rezultatom 5:1. Nakon utakmice izjavu medijima dao je šef stručnog štaba Zvijezde 09 Srđan Šušić. 
„Kao što sam u najavi utakmice rekao danas smo odigrali vrlo tešku utakmicu protiv ekipe Drine koja ima odlične igrače. Ekipa koja je sastavljena od iskusnih kao i mladih igrača koji su bili kod nas u Zvijezdi i koji su željni dokazivanja što je se vidjelo na današnjoj utakmici“ – rekao je Šušić. 
Šušić je istakao da je ekipa Zvijezde 09 mogla utakmicu riješiti u prvom poluvremenu ali nedostatak sportske sreće kao i težak teren ostavili su neizvjesnost za drugo poluvrijeme. 
„Kao što ste vidjeli, u drugom poluvremenu odigrali smo organizovano, disciplinovano i riješili utakmicu u našu korist. Kada pogledate iz drugog ugla, rezultat izgleda prevelik, a moram da se vratim na početak i ponovim da je utakmica bila veoma teška. 
Na kraju, čestitao bi mojim igračima na pobjedi, a ekipi Drine želim puno sreće u nastavku prvenstva“ – zaključio je Šušić. 
Nakon deset odigranih kola ekipa Zvijezde 09 na drugom mjestu na tabeli sa 22 osvojena boda. 
U jedanaestom kolu ekipa Zvijezde 09 gostuje Željezničaru iz Banja Luke.
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

POMOĆ PEDIJATRIJSKOJ ONKOLOGIJI: Nikola Rokvić na putu HODOČAŠĆA do manastira Nektarija Eginskog (video)

"Idemo dalje za dječju radost" Koliko je Nikola Rokvić skupio novca nakon 5 DANA HODOČAŠĆA Prije pet dana, ispred...

OTVOREN POZIV NA RAT: Bošnjačke organizacije ponovo zveckaju oružjem

Saopštenje organizacije “Bosansko-bošnjačko narodno vijeće” u kojem je bošnjački narod pozvan “na samoorganizovanje” i u kojem je istaknuto...

Identifikovano lice koje je pokidalo tablicu sa privatnog vozila gradonačelnika Bijeljine Ljubiše Petrovića

Sinoć (četvrtak, 25. april 2024.) u poznatom bijeljinslom salonu je bila organizovana proslava povodom odlaska u penziju jednog...

U Bijeljini održana prezentacija projekta „Zdrave zajednice u BiH“ (foto)

U prostorijama Gradske uprave grada Bijeljina danas je održana prezentacija projekta "Zdrave zajednice u BiH" koji uz finansijsku...