Slavenko Ristić uz lovce Srpske (foto)

Datum:

Share post:

Veliki broj lovaca koji su stigli u Crnjelovo iz svih dijelova Republike Srpske na najbolji način pokazuje sabornost i vedar duh koji krasi srpski narod, a ovo je i prilika da istaknemo potencijal za unapređenje lovnog turizma koji Semberija nesumnjivo posjeduje, poručio je Slavenko Ristić, kandidat na listi SNSD-a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske na Velikom saboru lovaca.

– I sam se godinama bavim lovom i trudim se da prijateljima lovcima iz svih dijelova svijeta pokažem kakav „raj na zemlji“ posjeduje naša ravna Semberija kada je riječ o lovu i ribolovu.

Ovdje gotovo svako selo ima veoma dobro organizovane lovačke sekcije, ozbiljno pristupaju održavanju staništa, a podsjetiću vas da su naša lovišta do prije dvadeset godina nerijetko posjećivali Italijani, Nijemci, Austrijanci, znajući za ovo bogatstvo. Takvu reputaciju moramo i možemo da vratimo – rekao je Ristić.

Ristić, koji je većinski vlasnik Tehničkog remonta Bratunac, poklonio je ovom prilikom dva pištolja „RS9 Vampir“ – proizvoda njegove kompanije. Pištolji su uručeni predsjedniku Lovačkog saveza Republike Srpske Savi Miniću i sekretaru Živojinu Laziću.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Vuk Lukić iz Bijeljine pješke stigao do Ostroga (video)

Na hodočašće, put Ostroga 13. aprila krenuo je Bijeljinac Vuk Lukić, jer je želio da se pokloni moštima...

Kadeti OK ’’Radnik’’ Bijeljina na Majskom turniru u Beogradu (foto)

Kadeti OK ’’Radnik’’ iz Bijeljine su učestvovali po prvi put na tradicionalnom Majskom turniru u Beogradu. -Rezultatski, što je...

APEL SVIM DOBRIM LJUDIMA: Pomozimo Sanelu iz MZ Janja da obnovi kuću nakon požara (foto,video)

Sanelu Đeziću iz Janje kod Bijeljine je potrebna materijalna i svaka druga pomoć kako bi što prije sanirao...

KOŠARAC: Cvijanovićeva pred SB UN jasno iznijela stavove politike Srpske i predsjednika Dodika

Srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović sinoć je pred SB UN jasno i argumentovano, bez suvišnih riječi, iznijela...