U Janji u Ulici braće Lazić i u Glogovcu, vode neće biti u dvočasovnim-tročasovnim intervalima u periodu od 8.00 do 14.30 zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži.
 
Na svim ostalim lokacijama u gradu i prigradskim naseljima, koja se vodom snabdijevaju iz gradskog vodovodnog sistema Bijeljine, vodosnabdijevanje će biti uredno, navode iz AD “Vodovod i kanalizacija”.

Kada je riječ o snabdijevanju električnom energijom, danas će u periodu od 11.00 do 13.00 časova bez struje biti korisnici koji se snabdijevaju na TS Klis 2 zbog rasijecanja rastinja, a od 9.00 do 14.00 časova bez električne energije biće korisnici koji se snabdijevaju na TS Zanatski centar zbog zamjene brojila.

Radna jedinica Bijeljina pokriva teritoriju grada Bijeljina i opština Pelagićevo i Donji Žabari, a u njenoj organizacionoj strukturi se nalaze tri poslovnice, PJ Bijeljina, PJ Janja i PJ Pelagićevo, kao i rejon Dragaljevac.

RJ Bijeljina, preko svojih 518 trafo-stanica i dalekovoda ukupne dužine od oko 2.000 km, električnom energijom snabdijeva 50.051 krajnjih kupaca.
 
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име