ŠAROVIĆ U UGLJEVIKU: Srbija je sigurna ruka na koju se Republika Srpska može osloniti

Datum:

Share post:

Razvoj, napredak i bolji život u Republici Srpskoj nalaze se u fokusu naše kampanje, dok od konkurencije vidimo samo prljavu kampanju i podmetanja laži“ izjavio je Mirko Šarović, kandidat za srpskog člana Predsjedništva BiH, na predizbornom skupu u Ugljeviku.

„Pokazali smo da se ne bavimo prljavom kampanjom kao naši konkurenti. Naša politika znači ne krizi, ne sankcijama, ne izolaciji, što je politika koju vodi aktuelna vlast. U našem fokusu je briga za borce, briga za penzionere, jer ćemo penzije usklađivati sa troškovima života brže nego što je to činjeno do sada“ rekao je Šarović.

On je dodao da umjesto izolacije Republika Srpska treba da se otvara i pronalazi prijatelje, kako bi privukla investicije neophodne za razvoj.

„Potrebno je još više razvijati regionalnu saradnju, prije svega sa Srbijom, jer je ona za nas prioritet broj jedan. Ako je Srbija jaka i slobodna, biće jaka i slobodna Republika Srpska, to je ruka koja je uvijek pružena i na koju trebamo da se oslonimo. To će biti prioritet moje politike“ dodao je Šarović.

TESTNA REKLAMA

Jelena Trivić, kandidat za Predsjednika Republike Srpske, rekla je da politika koju promoviše znači smirivanje političkih strasti i jačanje ekonomije. Dodala je da je se nova vlast treba baviti ljudima i njihovim životnim potrebama, a ne trikovima koji skreću pažnju sa njih.

„Ovde smo da pošaljemo poruku da ću sa gospodinom Šarovićem zajednički raditi, i da ćemo obezbijediti mir i stabilnost, normalizaciju političkih prilika. Pobijedićemo korupciju i na taj način otvoriti prostor za više investicija, više radnih mjesta, što će voditi do toga da imamo više sredstava za zdravstvo, obrazovanje, borce, penzionere i sve druge slojeve stanovništva“ poručila je Trivićeva.

 

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

“UPITNA PLATA“ za radnike Gradske uprave Grada Bijeljina!?

Kako portal Dešavanja u Bijeljini nezvanično saznaje upitno je da li će radnici Gradske uprave Grada Bijeljina dobiti...

SKUPŠTINA SRPSKE, prvog decebra: Izbor delegata u Dom naroda BiH i u Vijeće naroda RS

Prva posebna sjednica NSRS u četvrtak Prva posebna sjednice Narodne skupštine Republike Srpske trebalo bi da bude održana u...

Šta donosi promjena na čelu PDP: Stanivuković (ne)će u simbiozu s Dodikom

Izborni Sabor PDP na kojem bi ta stranka trebalo da dobije novog predsjednika biće održan na proljeće sljedeće...

Šta otkrivaju presude za seksualno nasilje u BiH: Žrtve silovanja na udaru NEČASNIH SUDIJA I TUŽILACA

Silovanje se u BiH još uvijek smatra krivičnim djelom drugog reda, iako je to teški zločin, sa trajnim...