Sa Tijanom Ajfon u BIJELJINI UHAPŠEN i Slovenac koji je sudio u Ligi šampiona

Datum:

Share post:

Jedan od najboljih evropskih sudija, Slavko Vinčić, našao se na spisku uhapšenih u velikoj policijskoj akciji u Bijeljini u kojoj je juče uhapšena i Tijana Ajfon.

Naime, slovenački fudbalski sudija bio je prisutan tokom velikog hapšenja u BiH, gdje je policija zaplijenila oružje i kokain, ali ističu da nije bio organizator, da je priveden kao svjedok, kao i da je ubrzo pušten.

U velikoj policijskoj akciji identfikovani su i slovenački državljani, jedna osoba je uhapšena, a četiri saslušane kao svjedoci. Upravo među njima je i mariborski fudbalski sudija Vinčić, koji je slovi za jednog od najboljih sudija i sudi i u Ligi šampiona.

Vinčić je saslušan kao svjedok, ali njegova uloga nije precizno definisana. Pored njega, ispitivani su i Sašo Belić, Rikardo Merdausl i Slaviša Drobić.

Slovenski sodnik Slavko Vinčić se je znašel sredi škandala in aretacij https://t.co/W1hxCJEfMS @ChampionsLeague @nzs_si @UEFA pic.twitter.com/HxIaKeuJyY
— Nogomania.com (@Nogomania) May 28, 2020

 
 

Potvrdu da je uhapšeni Vinčić zaista slavni sudija dao je i Vlado Šajn, koji je na čelu Saveza fudbalskih sudija Slovenije.

U izjavi Šajn tvrdi da je to slučajnost i da je Vinčić bio na pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme, ali da ta mrlja vjerovatno može da nanese veliku štetu njegovoj pravosudnoj karijeri, bez obzira na razlog privođenja, napominje nogomania.

 

Podsjećanja radi, policija u okolini Bijeljine u velikoj raciji uhapsila čak 35 ljudi i zaplijenila narkotike, oružje i novac.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: srpskainfo.com/24eu.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

GORDANA GAJIĆ: Rana sjetva kukuruza nosi prednosti, ali i rizike

Ovogodišnji vremenski uslovi omogućili su veoma ranu proljećnu sjetvu u Semberiji, te je kukuruz, kao najzastupljenija ratarska kultura,...

VUJNOVIĆ: Kangoo Jumps je preporučljiv za sve uzraste (video)

Kangoo jumps je intenzivan visokomotivacioni trening koji aktivira mišiće cijelog tijela. "To je program koji je namjenjen kako...

Pokret za Bijeljinu sutra će se družiti sa sugrađanima i tradicionalno vršiti podjelu vaskršnjih jaja

Sutra, 3. maja u 10.00 časova, kod ulaza u Zelenu pijacu (pored San Marka) članovi Pokreta za Bijeljinu,...

Nevrijeme ponovo pogodilo Dubai – Kiša pada od noćas, uveli škole na daljinu

Ujedinjeni Arapski Emirati opet su na udaru velike količine padavina o čemu svjedoči kiša koja u Dubaiju pada od...