RESPIRATORI STIGLI U BIJELJINU – isporuka u ponedjeljak

Datum:

Share post:

U Bolnici “Sveti Vračevi” u Bijeljini u ponedjeljak, 29. juna, biće održan prijem za donatore akcije “Respirator za Srpsku”.

Iz ove zdravstvene ustanove su najavili da će respiratori biti dopremljeni ispred Urgentnog bloka u 9.30 časova, a prijem za donatore planiran je za 10.00 časova u konferencijskoj sali bijeljinske bolnice.

Medijima će se obratiti vršilac dužnosti direktora Bolnice Milica Lovrić, inicijator akcije “Respirator za Srpsku” Slaven Ristić, predsjednik Privrednog savjeta grada Bijeljina Milenko Stevanović i gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić.

Medijima će se obratiti i jedan od učesnika akcije “Respirator za Srpsku”, osoba kojoj je prvoj u Bijeljini potvrđen virus korona.

Na prijemu će biti uručene zahvalnice Gradskoj organizaciji Crvenog krsta, firmama “ElvakoMet Pro”, “TRB” i “Sport Vižn”, gradu Bijeljina, Rotari klubu u gradu, “Elektro privredi Republike Srpske” i Privrednom savjetu grada Bijeljina.

Ranije je najavljeno da je u ovoj humanitarnoj akciji kupljeno 50 respiratora iz Rusije.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Zašto i kome smeta KMF ’’Radnik MD SHOP’’ Bijeljina?

Saopštenje za javnost sa zvaničnog FB naloga KMF ’’Radnik MD SHOP’’ Bijeljina prenosimo u cjelosti Juče u Bijeljini pred...

BIJELJINA: Kuća Arsenovića u Donjem Crnjelovu puna djece, sloge i ljubavi (foto)

Iz semberskih sela, posljednjih godina, uglavnom se odlazilo, jer mladi ljudi bolju budućnost vide u gradovima ili u...

Još jedna crkva u Istanbulu postaje džamija

U Istanbulu će sutra za vjernike svečano biti otvorena džamija Karije, prvobitno Crkva Hrista Spasitelja, koja je do...

Danas je Međunarodni dan babica

Danas je Međunarodni dan babica, koji je, 1992. godine, ustanovila Internacionalna konfederacija babica. Grupa babica iz Evrope, uglavnom...