Recept za sreću Andrijane Vuković (video)

Datum:

Share post:

Iako svi uglavnom imamo velike snove I želje, I trudimo se kroz život da ih ostvarimo, uglavnom najveću sreću I zadovoljstvo donose male stvari. Sitnice čine srećnom I Andrijanu Vuković iz Bijeljine. Mlada studentkinja ima brojna interesovanja I hobije. Nedavno je u Brčkom plivala I za Časni krst.

Biti svoj, drugačiji I biti srećan mogla bi biti definicija uspjeha I ključ sreće Andrijane Vuković. Ova simpatična dvadesetjednogodišnjakinja student je Turizma I hotelijerstva, ali sa toliko ideja, snova I interesovanja, da kako sama za sebe kaže i ne zna kako sve ipak na kraju uspije da postigne.Godinama se bavi odbojkom, pa je I jedan od trenera u OK "Libero" gdje I igra. Posebnu ljubav gaji prema fotografiji.

Andrijana je djevojka koja je plivala nekoliko puta za Časni krst.Ona ističe I presudnu ulogu porodice u svemu čime se bavila I što je radila do sada.

Andrijana kaže da je za mnoge bila čudna, da su njena interesovanja često nailazila na čuđenje okoline, ali da nikada nije odustala od toga da bude svoja.U društvu u kome je evidentiran poremećaj svih vrijednosti, teško je odrastati, ali Andrijana kaže da je pozitivan stav nešto što je presudno u tome ko ćete biti I šta ćete raditi u životu.

TESTNA REKLAMA

Možda ćete je sresti na biciklu, kose obojene u plavo, roze, zeleno, sa kutijom hrane, sa interesantnom garderobom, ali ono po čemu ćete je svakako zapamtiti jeste širok osmijeh I sjaj u očima koji šalju poruku da je srećna.

Izvor: rtvbn.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

AMD slučajno otkrio novu seriju Ryzen 7000 desktop procesora

Ne morate da čekate do jeseni da biste imali predstavu o tome kakvi će AMD-ovi Ryzen 7000 desktop...

AGRO SAVJET: Tikve sudovnjače

Tikve sudovnjače, a najpoznatije su natega i vrg, danas rijetko ko gaji mada su nekada imala široku upotrebu...

SERVISNE INFORMACIJE za 15. avgust: Prekidi u snabdijevanju vodom i električnom energijom

Zbog otklanjanja kvara na vodovodnoj mreži i priključenja novog korisnika na vodovodnu mrežu, danas će, u vremenu od...

U Bijeljini rođena JEDNA BEBA

U porodilištu bolnice „Sveti Vračevi“ u Bijeljini u protekla 24 časa rođena je jedna djevojčica. Broj rođenih i upisanih...