Prvi u RS: Počinje priprema Brend-strategije Grada Bijeljina

Datum:

Share post:

Ugovor su potpisali direktor beogradske Visoke škole modernog biznisa prof. dr Čedomir Ljubojević, koja će raditi na projektu „Bijeljina kao brend“ i direktor Turističke oranizacije Grada Bijeljina Radosav Đokić.

– Projekat „Bijeljina kao brend“ obuhvata nekoliko faza. Prva faza je obuka i formiranje projektnog tima od 20 članova koga čine  predstavnici javnih ustanova, kulturnih inistitucija, biznis zajednice i nevladinog sektora iz Bijeljine, nakon čega slijedi istraživanje koje treba da pokaže koje su specifičnosti Bijeljine i po čemu je prepoznatljiva. Istraživanjem će biti obuhvaćene tri ciljne grupe -stanovništvo Grada Bijeljina,turisti i biznis zajednica – najavio je direktor Centra za razvoj projekata iz Visoke škole modernog biznisa prof. dr Aleksandar Dejanović, dodajući da će istraživanjem biti obuhvaćena i dijaspora.

Prema njegovim riječima, nakon istraživanja, biće izrađena Brend strategija, a nakon njenog usvajanja u Skupštini Grada, u sledećoj fazi biće urađen konkretan plan aktivnosti.
– Plan će omogućiti da Strategija sa papira bude pretočena u život. Takođe, pratićemo rezultate i ostvarivanje brend ciljeva, a to je da Bijeljina postane Grad sa jakim brendom, jer su gradovi koji imaju jak brend poželjni na turističkoj i investicionoj mapi – istakao je Dejanović.

Direktor Turističke organizacije Radosav Đokić naveo je da u Bijeljini već duži period postoji potreba za osmišljanjem brendova Grada. Rok za realizaciju ovog projekta je 31. decembar ove godine.
– Očekujemo da će Bijeljina dobiti kvalitetnu Brend-strategiju koja će privući što veći broj posjetilaca i investitora u naš Grada – istakao je Đokić.

Izvor: Gradska uprava

TESTNA REKLAMA

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

SNSD BIJELJINA: Trivićka i Šarović žive u virtuelnom svijetu

Reagovanje SNSD Bijeljina prenosimo u cjelosti: "Gradski odbor SNSD Bijeljina izražava ozbiljnu zabrinutost da su i Mirko Šarović i...

Dunja Vukšić iz BK “Radnik“ Bijeljina na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu u Turskoj

Bokserska nada Dunja Vukšić iz BK "Radnik" Bijeljina predstavljaće Bijeljinu i Republiku Srpsku na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu u...

Produženo vrijeme brisanja poruke na WhatsAppu

Ukoliko se nađete u situaciji da ste na WhatsAppu poslali neku neprikladnu poruku pogrešnoj osobi, sada ćete imati...

AGRO SAVJET: Kada i kako se vrši skidanje lišća paradajza

Oplodnja i skidanje lišća paradajza – Početno skidanje lišća paradajza obično se vrši kada biljka pređe metar visine.  U...