PRIMAO DUPLU PLATU: Crnatku 20.000 KM od NS RS i 60.000 KM od Savjeta ministara

Datum:

Share post:

Poslanik PDP-a u Narodnoj skupštini RS Igor Crnadak primio je više od 20.000 KM na ime poslaničkog paušala u parlamentu Srpske, iako je, u isto vrijeme, dobijao platu i u Savjetu ministrara BiH, saznaje ATV.

Prema podacima administratrativne službe NS RS, Crnadak je, od konstituisanja aktuelnog saziva parlamenta, u 2019. godini na ime poslaničkog paušala primio 20.993 KM, a u 2018. godini 2.596 KM.

U isto vrijeme, Crnadak je, kao ministar spoljnih poslova u tehničkom mandatu, u proteklih godinu dana primio više od 60.000 KM na ime pune ministarske plate. Međutim, ta cifra je u stvarnosti, vjerovatno, i mnogo veća, s obzirom na ogroman broj isplaćenih dnevnica za brojna putovanja po raznim svjetskim destinacijama.   

Da stvar bude zanimljivija, upravo je PDP prošle godine u parlamentu Srpske podnosio incijative na aktuelna zakonska rješenja kojim je tražio da se onemogući da političari primaju plate iz više izvora.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: atvbl.com

TESTNA REKLAMA

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

LUKIĆ, DNS: Borci zaslužuju bolji položaj u društvu!

Lukić: Borci zaslužuju bolji položaj u društvu! ,,Kao borac VRS smatram da sam kompetentan da kritikujem postojeće stanje...

KMF Radnik Bijeljina ima još jednog reprezentativca

Da se u ekipi KMF Radnik MD Shop ozbiljno radi, to pokazuju rezultati u prethodne dvije sezone, ali...

15. redovna sjednica Skupštine Grada Bijeljina 24. avgusta

15. redovna sjednica Skupštine Grada Bijeljina zakazana je za 24. avgust sa početkom u 10.00 časova u Skupštinskoj...

BIJELJINA: LISTA.BA te nagrađuje – osvoji iPhone 13 Max Pro, Televizor ili Tablet

www.Lista.ba  te NAGRAĐUJE SA: 1. iPhone 13 Max Pro, 2. Televizorom 40 inča Android, 3. Tabletom Lenovo 10 inča Ukoliko zeliš da...