PREDSJEDNIK SG Bijeljina se OPORAVLJA od Covida-19

Datum:

Share post:

Predsjednik Skupštine Grada Bijeljina Aleksandar Đurđević je bio pozitivan na Covid-19, te se obratio javnosti putem ličnog FB naloga, a njegovo sapštenje prenosimo u cijelosti:

S obzirom na to da privodim kraju ličnu borbu protiv virusa korona na koji sam bio pozitivan, a da se bavim i javnim poslom, imam potrebu da vam se obratim sa nekoliko riječi.

Prije svega, želim da na osnovu ovoga kroz šta sam prošao izrazim ogromnu zahvalnost svim medicinskim radnicima, najprije onima u kovid bolnici u Bijeljini, a onda i ostalima koji se u našem gradu i širom svijeta bore protiv ove pošasti koja nas je snašla. Ljudi rade u nevjerovatno teškim uslovima, bez dana odmora, rizikujući svoje zdravlje i zdravlje svojih najbližih, i to je vrijedno hvale, divljenja i svakodnevnog pominjanja.

Po pitanju samog virusa i situacije u kojoj se nalazimo, molim vas da to shvatite i više nego ozbiljno, da se pazite i pridržavate preporučenih mjera. Virus nije negdje tamo. Tu je kod nas, cirkuliše u društvu i svako se može zaraziti i bez identifikovanog kontakta sa zaraženim, kao što je i kod mene bio slučaj.

TESTNA REKLAMA

Lutrija je da li ćete imati lakše ili teže simptome, bez obzira na to koliko imate godina i kakvog ste zdravstvenog stanja. Govorim vam ovo iz razloga što sam i ja sa svojih 30 godina i odličnim opštim zdravstvenim stanjem završio u bolnici sa obostranom upalom pluća, a cimer u kovid bolnici mi je bio momak 95. godište, takođe prethodno odličnog zdravstvenog stanja.

Hvala Bogu, ja sam trenutno dobro, oporavak teče po planu, iako je virus itekako ostavio traga i trebaće vremena da se stanje vrati na ono kako je bilo prije.

U prethodnoj sedmici sam radio retest na virus koji je negativan, tako da u narednim danima očekujem povratak svakodnevnim obavezama, u nešto smanjenom intenzitetu.

Budite mi zdravo i čuvajte se.

Veliki pozdrav.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

SNSD BIJELJINA: Trivićka i Šarović žive u virtuelnom svijetu

Reagovanje SNSD Bijeljina prenosimo u cjelosti: "Gradski odbor SNSD Bijeljina izražava ozbiljnu zabrinutost da su i Mirko Šarović i...

Dunja Vukšić iz BK “Radnik“ Bijeljina na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu u Turskoj

Bokserska nada Dunja Vukšić iz BK "Radnik" Bijeljina predstavljaće Bijeljinu i Republiku Srpsku na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu u...

Produženo vrijeme brisanja poruke na WhatsAppu

Ukoliko se nađete u situaciji da ste na WhatsAppu poslali neku neprikladnu poruku pogrešnoj osobi, sada ćete imati...

AGRO SAVJET: Kada i kako se vrši skidanje lišća paradajza

Oplodnja i skidanje lišća paradajza – Početno skidanje lišća paradajza obično se vrši kada biljka pređe metar visine.  U...