Paketići iz dijaspore za najmlađe (video)

Datum:

Share post:

Ovakve i slične humanitarne akcije organizovane su I ranije, sa ciljem da se pomogne najugroženijim, da se pomogne najmladjim, da se pokaže da BiH dijaspora želi u svakoj prilici da održava kontakte sa maticom pogotovo ako se ima u vidu da su donatori  ovih akcija,  ljudi porijeklom uglavnom  iz Bijeljine a koje su, u potrazi za boljom egzistencijom,  životni putevi rasijali po skoro svim zemljama zapadne Evrope. 
 
Djeca su naša budućnost a njihov osmijeh je naša najveća satisfakcija I najbolji podstrek za sve ono što radimo ističu organizatori ove manifestacije. Ono što su organizatori ove akcije posebno naglasili je činjenica das u paketići dijeljeni djeci bez obzira na vjersku I nacionalnu opredjeljenost.

Trbić se ovom prilikom osvrnuo na nedavne medijske istupe pojedinaca prije svega iz reda Bošnjaka  ali i na zlonamjerne komentare pojedinih medija, u pogledu načina  slavljenja Nove godine kod Bošnjaka.

Zajednička želja, organizatora ove manifestacije, predstavnika dijaspore a prije svega mališana jeste da dodjela paketića preraste u tradiciju.

Izvor: ntvarena.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

NEŠIĆ, DNS: Mostarska policija da rasvijetli vandalski napad na Staru crkvu u Mostaru

Predsjednik DNS-a Nenad Nešić zatražio je od mostarske policije da hitno rasvijetle vandalski napad na Staru crkvu u...

HOŠIĆ, ZVIJEZDA 09: IDEMO NA TRI BODA

Šef stručnog štaba Zvijezde 09 pred današnju utakmicu sa Kozarom rekao je da su svi igrači spremni, maksimalno...

Ispraćaj u penziju dugogodišnjeg načelnika Službe laboratorijske dijagnostike JZU Dom zdravlja Bijeljina – Milene Lovre

Ispraćaj u penziju dugogodišnjeg načelnika Službe laboratorijske dijagnostike JZU Dom zdravlja Bijeljina. Milena Lovre rođena je 01.08.1957. godine u...

U Bijeljini rođene DVIJE BEBE

U porodilištu bolnice „Sveti Vračevi“ u Bijeljini u protekla 24 časa rođene su dvije djevojčice. Broj rođenih i upisanih...