NOVO U BIJELJINI: Mađarsko predstavništvo „Agroboss“ – 70% SUBVENCIJA na cijenu mehanizacije (foto)

Datum:

Share post:

Danas je sa radom u Bijeljini počelo mađarsko predstavništvo „Agroboss“, koje zastupa 14 mađarskih fabrika za proizvodnju poljoprivredne mehanizacije.

Predstavništvo se nalazi na adresi Jovana Dučića boj 9 , preko puta Saborne crkve na Ledincima , a do 01.09. 2022. godine će biti otvoreno od 09 do 15 časova !

TESTNA REKLAMA

Od zaposlenih u predstavništvu gospodina Bele Sedlaka (koji govori srpski jezik) i gospodina Kornela Kovača možete dobiti prezentaciju mehanizacije koju nude uvidom u vrlo kvalitetne kataloge na srpskom jeziku , kao i cijene koštanja artikala za koje ste zainteresovani, saopšteno je iz mađarskog predstavnišva u Bijeljini ’’Agroboss’’.

Dale su saopštili da od 01.09.2022.godine , kada na istoj adresi sa radom krene i Fondacija za održivi razvoj „Progressus“ koja je zadužena za subvenciju mehanizacije , radno vrijeme će biti od 08 do 16 časova.

Iz „Agrobossa“ su pozvali sve zainteresovane da iskoristite priliku kao i da se upoznaju sa asortimanom i cijenama mađarske mehanizacije , prije 01.09.2022. godine kada kreće apliciranje za subvenciju od 70% na cijenu mehanizacije.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

SNSD BIJELJINA: Pojedini mediji u Bijeljini prave atraktivne naslove??? (foto)

Na meil adresu Redakcije portala Dešavanja u Bijeljini danas, 26. septembra 2022. godine u 17. 18 časova, je...

MAKSIMOVIĆ: Grad spreman za odgovornu i efikasnu primjenu Zakona o legalizaciji bespravno izgrađenih objekata (foto, video)

Na konferenciji za novinare održanoj danas u Gradskoj upravi bilo je riječi o jednoj od najaktuelnijih tema prethodnih...

MARKOVIĆ, PDP: Ubjedljiva pobjeda Jelene Trivić i Mirka Šarovića (foto, video)

Slaviša Marković, predsjednik GO PDP Bijeljina, na konferenciji za medije, zajedno sa kandidatima PDP u Izbornoj jedinici 6,...

„Elvako MetPro“ potpisao ugovor sa Italijanima vrijedan devet miliona KM, posao za novih 15 radnika

Rukovodstvo preduzeća „Elvako MetPro“ iz Bijeljine ozvaničilo je danas početak poslovanja sa državnom italijanskom kompanijom „Terna“ za koju...