NEŠIĆ DEMANTUJE VUKANOVIĆA: Trninić ne napušta DNS (foto)

Datum:

Share post:

NEŠIĆ: Oni me optužuju, a ja sjedim sa svojim saradnicima

-Apsolutno je neistinita tvrdnja Nebojše Vukanovića da me napuštaju moji saradnici, a dokaz za to je i političko ali i prijateljsko druženje sa gospodinom Trninićem i njegovim sinovima Borisom i Bojanom u našem srpskom Bratuncu, izjavio  je predsjednik DNS Nenad Nešić.

Povod za reagovanje Nešića je izjava Vukanovića

TESTNA REKLAMA

Nakon debakls na izborima i gubitka 70% glasova u odnosu na 2018. godinu, na kojima nisu usvojili nijedan direktan poslanički mandat, u DNS je nastupio konačni obračun, rekao je  Nebojša Vukanović, izabrani poslanik u NS RS.

U DNS doslo do raskola, predsjedniku Nešiću sve veći broj uglednih članova Glavnog odbora otkazuje poslušnost. Među prvima su to učinili za sada neformalno prijedorski ogranak stranke, zatim Radislav Jovičić i bivši ministri  Trninić i Dane Malešević, rekao je Vukanović.

-Nemojte se brinuti gospodo za DNS, kao i za moje saradnike i moje prijatelje, Maleševića, Trninića, Jovičića, ali i na za četiri poslanika u NS RS, rekao je Nenad Nešić predsjednik DNS RS….

Sjedim sa saradnicima i prijateljima

-Ponavljam, apsolutno je neistinita tvrdnja Nebojše Vukanovića da me napuštaju moji saradnici, a dokaz za to je i prijateljsko druženje sa gospodinom Trninićem i njegovim sinovima Borisom i Bojanom u našem srpskom Bratuncu, ponovio je predsjednik DNS Nenad Nešić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjauijeljini.com

 

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Humanitarna Novogodišnja i Božićna akcija Centra za socijalni rad i Crvenog krsta Bijeljina (video)

JU Centar za socijalni rad Bijeljina i Gradska organizacija Crvenog krsta Bijeljina , tradicionalno, dvanaestu godinu za redom,...

U nedjelju 11. decembra humanitarna predstava za Dimitrija Martinovića iz Popova – „Petar Pan – frka u Nedođiji (foto)

Pozorištance "Maslačak" iz Bijeljine, ovaj vikend će igrati humanitarnu predstavu za dječaka Dimitrija Martinovića iz Popova. U pitanju je...

Koncert Siniše Panića u Bijeljini – „Od Baha do Sevdaha“

Istaknuti bijeljinski muzički umjetnik Siniša Pajić, profesor solo pjevanja u Muzičkoj školi ugrijao je u ovim decembarskim danima...

Zbog odluke EU u Facebooku i Instagramu čupaju kosu

Meta se ove godine već borila sa padom prihoda od reklama, a odluka regulatora privatnosti Evropske unije prijeti...